Erkeklerin cinsel sağlığında karsımıza en çok çıkan sorun 'erken boşalma'. Uzmanlar tam olarak erken boşalmanın tanımında bir uzlaşmaya varamasalar da cinsel ilişkinin başlamasından sonra 3 ile 5 dk. Arasında gerçekleşen boşalmalar bu tanımın içine giriyor. 
 
Eğer sizin de böyle bir korkunuz varsa ya da bu işlev bozukluğundan hali hazırda sizde şikâyetçi iseniz, öncelikle bu sorunu anlamalı ve bu korku ile yüzleşmelisiniz. Öyle ki erken boşalma sorunun temelinde fizyolojik ya da psikolojik nedenler olabiliyor. Fiziksel kaynaklar arasında trio bezi ya da hormonal dalgalanmalar veya prostat ile ilgili sorunlar var. Psikolojik nedenler arasında en sık rastlanan ise cinsel ilişkide başarısız olma korkusu, yani yetersiz olma ihtimali! Erken boşalmanın cinsel yaşamın kalitesini düşürdüğü de bir gerçek. Bu nedenle bu sorundan sadece erkekler değil kadınlarda etkileniyor. Yapılan araştırmalar, kadınların cinsel ilişkiden tatmin olmaması durumunda %45'nin ilişkiyi bitirmekten yana olduğunu gösteriyor. 
 
Gelelim bu sorunla başa çıkma yollarına. En yaygın ve pratik yöntem geciktirici sprey kullanımı. Hem kullanımları pratik hemde iki tarafında haz almasına yardımcı oluyorlar. Geciktirici spreyler hakkında sıklıkla yapılan hatalardan biri ürünün etkisini gösterdiğinden emin olmak için tavsiye edilen miktardan fazla kullanmak. Şunu not etmekte fayda var, bu ürünlerin etkileri kişiden kişiye farklılık göstermekte, çünkü herkesin hassasiyet seviyesi farklı. Bu nedenle bu ürünlerin size uygun kullanım miktarını birkaç deneme yanılma ile bulmanızı öneriyoruz. Buna ek olarak satın aldığınız ürünlerin orijinallik kontrolünü yapmalısınız. Geciktirici spreylerin kullanımı ise çok basit. İlişki başlamadan 10-15 dk. Önce penis yüzeyine size uygun olan miktarda uygulamanız mutluluğunuzu en az ikiye katlayacak bizden söylemesi!
 
Geciktirici ürün satın almak için www.kondomsuzolmaz.com adresini ziyaret edebilirsiniz. Cinsel yaşama dair birçok ürünü pornografiden uzak ve gizlilik içerisinde, orijinal ürün garantisiyle satın alabilirsiniz.