Tek kullanımlık steril iğneler kullanılarak hiçbir alerji riski oluşmasına asla izin verilmez. Normal makyaja göre daha doğal bir görünüm kazandırmasından dolayı kullanımı her geçen gün artmakta olan kalıcı makyaj tüm dünyada güvenilen ve beğenilen etkilere sahiptir.

 Çiğdem Sarp Akademi vücudunuzda sürekli olarak taşıyacağınız bu uygulamalar üzerine yaptığı profesyonel araştırmaları bünyesinde çalışan uzman makyözleriyle birlikte modern, güncel cihaz ve tekniklerle donatarak vermektedir. Hizmet verirken birikimlerini yeni öğrencilere aktararak piyasada bu işin amatör olarak yapılmasını önlemeye çalışmaktadır. Lazer ile benzer özellikler taşıyan ve uzman olmayan kişilerin kullanımıyla ciddi riskler oluşturan IPL uygulaması, ipek kirpik ve kalıcı makyaj üzerine genel ve lokal eğitimler hazırlanmıştır.

 Kampanyalı fiyatlar:

Eğitimlerinin yanı sıra uzman kadrosuyla güzel görünmeyi yaşam biçimi haline getiren herkesin tüm bu uygulamalardan yararlanması için kalıcı makyaj kampanyaları hazırlamıştır. Kampanyalı fiyatlar sol taraftaki tabloda belirtildiği gibidir.

Kalıcı makyaj uygulamaları sayesinde vücudunuzun herhangi bir bölümünde beğenmediğiniz bir görünüm varsa hiçbir yan etki veya günlük bakım gerektirmeden ondan kurtulmanız artık mümkün. Etkilerinin, doğal görünümdeki biçimin ve renk pigmentlerinin birebir taklit edilmesi üzerine kurgulandığı bir uygulama olduğu için vücudunuzdaki uzun sürelerde oluşabilecek doğal değişimlerin dışında hiç bir şey görüntünüzün istenildiği gibi olmasında engel teşkil edemez.

Kusurları kapatmak ve kalıcı doğal makyaj görüntüsünü sürekli yüzünüzde taşımak günlük sürekli makyaj yükünden sizi kurtararak daha özgür hissettirecektir. Bir mekânda yüzünüzü yıkadıktan sonra akmayacak olan makyajınızı hayal etmeniz bu durumu yeterince açıklayabilir.

Kalıcı makyaj kampanyaları dilerseniz uzman kadromuzun güvenli ellerine ve modern cihazlarla donatılmış laboratuvarlarımıza gelerek yaptırabilirsiniz. Ayrıca mesleki olarak bu konula ilgilenenlerde konuyla ilgili internet sayfamızdan ve telefon numaralarımızı arayarak kurs kayıt bilgilerine ulaşabilir veya merkezlerimize direk olarak gelerek de bilgi alabilir.

Kalıcı makyajın normal makyaja göre daha doğal bir görünüme kavuşturmasının yanında size sağlık anlamında da büyük kazançlar sağlayacaktır. 0 doğal ürünlerin ve yöntemlerin vücut üzerinde hiçbir yan etkisi yoktur. Dövme uygulamalarına çok benzer bir tarzda yapılan kalıcı makyaj estetik resimler yaratmak için kullanılan koyu renk ve dağınık bölgelerde çalışılmaması ve kullanılan malzeme ile tekniklerin sağlık konusu üzerine yoğunlaşarak hazırlanmıştır.

Bu yüzden temelde benzerlikler gösterse de amacın öncelikli olarak insan sağlığı ve doğal görünüm amaçlı olduğu ve buna göre hazırlanan cihaz ve tekniklerin kullanıldığı kalıcı makyaj uygulamasının dövmeden büyük farkları vardır tıbbi makyaj olarak tanımlanmasının başlıca sebepleri bunlardır. Kalıcı makyaj kampanyaları ve uygulamaları hakkında geniş bilgi almak için laboratuvarlarımıza gelebilir veya müşteri destek hattımızı arayabilirsiniz.

Kalıcı makyaj uygulaması ile istenmeyen lekelerinizden (akne izleri, şarap lekeleri, derin yanıklar vb.) leke kapatma yaptırarak kurtulabilirsiniz. Kalıcı makyaj likit uygulaması ile yüz hatlarınızı istediğiniz şekle getirerek güzel bir görünüm kazanabilirsiniz. Kaş veya kirpik bölgelerinde yanık veya benzer sebeplerden sorun yaşayan kişilerin deri altına iğnelerle doğal boyaların enjekte edildiği bu yöntemi tercih edebilirler. Dudak veya gözlerinizin büyümesini veya küçülmesini kalınlaşmasını ya da incelmesini kalıcı makyaj ile sağlayabilirsiniz.

Kalıcı makyaj uygulama merkezlerimize gelerek epilasyon ve kalıcı makyaj uygulamalarının tümünden faydalanabilirsiniz. Ayrıca bünyemizdeki kalıcı makyaj kursu, diğer kurs programları ve yapılan tüm makyaj ve epilasyon uygulamalarına http://www.cigdemsarpakademi.com/kurslar  linkinden ulaşabilirsiniz.