Ordu’da geçtiğimiz Ağustos ayında birinci kattaki evlerinin balkonundan düşerek yaralanan ancak krem yazılarak taburcu edildikten 2.5 ay sonra boynunun kırıldığı anlaşılan 4 yaşındaki Nehir Özçelik’in annesi yaşanan ihmalkarlıklara isyan etti.
Ağustos ayında evlerinin balkonundan beton zemine düşmesinin hemen ardından ambulansla Ordu Devlet Hastanesi’ne götürdüklerini anlatan anne Damla Özçelik, “Doktorlar kızıma doku teşhisi koydular ve krem vererek bunu her gün sürün deyip taburcu ettiler. Biz 15 gün boyunca bu kremi kullandık, değişen bir durum olmadı. Sonra başka hastanelere götürdük. Ankara’ya kendi aracımızla gidip yatış yaptırmak tedavi ettirmek için hastane hastane gezdik. En son İbn-i Sina Hastanesi’nde halo vest cihazı taktılar. 3 ay böyle kalacak. 3 ay sonra ne olacak biz de bilmiyoruz” dedi.
İlk götürdükleri Ordu Devlet Hastanesi’nde teşhisi doğru koyamadıkları için doktorlardan şikayetçi olacaklarını belirten anne Damla Özçelik, “Baştan doğru teşhis konulsaydı ben çocuğumu dünyanın öbür ucuna da götürür tedavi ettirirdim. Ancak bize çok zaman kaybettirdiler. Yazık günah çocuğuma, çocuğumun onuruyla şerefiyle oynadılar” diye konuştu.
(İHA)