Trabzonspor, Marsilya'da bir türlü istediği performansı sergileyemeyen forvet oyuncusu Gignac'ı devre arası kadrosuna katmak istiyor.

Şampiyonlar Ligi'nde Lille takımı ile deplasmanda oynadığı maç içinFransa'ya giden Trabzonsporlu yöneticilerin, Marsilya'da forma giyen Gignac'ın temsilcileri ile bir araya geldiği öğrenildi. Marsilya'da mutsuz olan 26 yaşındaki Fransız futbolcuyu kadrosuna katmayı çok isteyen bordo mavili yöneticiler, Robert Vittek'in sakatlığının ardından kadroda bir derinlik oluşturmak istiyor. Gignac'ın bonservis bedelinin şu an için yüksek olduğu ancak pazarlıklar sonucunda bu fiyatın daha aşağı çekilmesi için çalışılacağı belirtildi.

1461 TRABZON BANK ASYA'YI İSTİYOR

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta son haftalarda elde ettiği galibiyetlerle çıkış yakalayan Trabzonspor'un pilot takımı 1461 Trabzon, Bank Asya 1. Ligi'ne çıkmak istiyor. Teknik direktörlüğe sezon başında Mustafa Akçay'ı getirerek daha çok alt yapı ağırlıklı bir kadro kuran 1461 Trabzon'un Bank Asya'ya çıkmasının Trabzonspor adına önemli olduğunu söyleyen Trabzonsporlu yöneticiler, "Amacımız Trabzonspor'a uzun yıllar hizmet edecek futbolcuları yetiştirmek. Bu yüzden Bank Asya 1. Ligi oyuncuları kendisini geliştirme açısından çok önemli. Şu anda takımımız iyi gidiyor. Umarım böyle devam eder" diye konuştular.

SEZER BADUR YOLCU GİBİ

Trabzonspor'a transfer olduğu günden itibaren forma şansı bulamayan, görev aldığı maçlarda da iyi bir görüntü ortaya koyamayan Sezer Badur'un devre arasında takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Kendi isteğiyle gitmek istemeyen yerli futbolcuları göndermeye sıcak bakmayan teknik direktör Şenol Güneş'in, Sezer Badur'da da aynı tutumunu devam ettirmesi bekleniyor. Ancak Sezer Badur'un forma giymeyi çok özlediği bu nedenle takımdan ayrılabileceği öğrenildi.