Radyospor'da Özgür Sancar'ın sorularını yanıtlayan milli futbolcu, transferiyle ilgili, "Gazetelerde çıkan haberleri okudum. Futbolda ne zaman ne olacağı belli olmaz. Hayatın bize ne getireceğini bilmeyiz. G.Saray çok büyük bir kulüp. Eğer ismim G.Saray'la anılıyorsa bu benim için onur vericidir. Ancak şuan da somut bir durum yok. Futbol sürprizlere açık bir oyundur. Herşeyin hayırlısını istemek gerekir" dedi.

BAKIŞ AÇIM POZİTİF
Umut Bulut transferiyle ilgili Galatasaray'la Toulouse takımı görüşür ve bir anlaşma zemini oluşursa ne düşünürsün sorusuna "Elbetteki değerlendiririm, Bakış açım pozitif. Dediğim gibi futbolda kesin konuşamayız. Herşey olabilir. G.Saray çok büyük bir kulüp her futbolcu gibi ben de orada oynamak isterim. Ama şuan orta net birşey yok" cevabını verdi.

18 MAÇTA DÖRT GOL ATTIM
Fransa'da uyum sorununu da aştığını ifade eden Bulut, "Son iki aydır herşey yoluna girmiş durumda. Benim adıma herşey gayet güzel gidiyor. Fransızca çok zor bir dil ama öğrenmeye çalışıyorum" dedi. İlk yarı performansını da değerlendiren Bulut, "18 maçta 4 gol attım. Bu az görülebilir. Ama Fransa liginde takımlar daha çok defansif ve mücadele gücüne dayalı futbol oynadıkları için bu gayet normal. Tabi ben daha çok goller atmak için çalışmaya devam edeceğim. Şuan 7. sıradayız. Takım olarak bu sezon ilk altıya girip Avrupa kupalarına katılmak istiyoruz" dedi.

MİLLİ TAKIMDA SÜREKLİ OYNAMAK İSTİYORUM
Konuşmasında Türküye ligini ve Abdullah Avcı'ın milli takım başına geçmesini de değerlendiren Bulut, milli takımca sürekli oynamak istediğini vurgulayarak şunları söyledi; "Abdullah Avcı'nın Milli Takım'ın başına geçmesi Türk futbolu açısından çok iyi oldu. Daha önce alt yapıyı da çalıştırdı. Ben kendisinin başarılı olacağına inanıyorum. Milli takımla ilgili benim de hedeflerim var. Takımda süreli oynamak istiyorum. 2014'de Dünya Kupası'na mutlaka katılacağız. Gurubumuzda güçlü rakiplerimiz olsa da Milli takımımız gerçek performansını sahaya yansıttığı zaman bunu aşacaktır. Bu yapabilecek çok yetenekli oyunculara sahibiz"

TRABZONSPOR HAK ETTİĞİ YERDE DEĞİL
Bu sezon ligte istediği sonuçları alamayan eski takımı Trabzonspor'un durumuna da değinen Bulut, "Trabzonspor futbolcu kalitesine baktımız zaman hak ettiği yerde değil. İkinci yarı daha iyi olacaklardır" dedi.