Filmleri merak ediyorsanız bu köşe tam da sizin için…

Bizim Hikaye

İsmail; yazdığı bir kitaptan dolayı 12 Eylül 1980 döneminde cezaevine düşer. Karısı Nimet hamiledir ve iki çocuğuyla dışarda ve kimsesiz kalmıştır. Üç sene sonra kocasının ölümü onu iyice yalnızlaştırır. Üç çocuğunu büyütür ve okutur. Avukat olan büyük oğlu Ahmet babasının haksız yere yattığını ve hiçbir suçu olmadığını söyleyerek dava açıp babasının günlüğünü alır ve iade-i itibar davası açar. Ahmet’in hayatını, yarınını belirleyecek olan bu davadır. Artık günlük Ahmet’in elindedir. Babasının yaşadığı cezaevindeki üç seneyi onun gözünden yaşamaktadır. Artık babası ona herkesten yakındır. Ahmet babasının hakkı için mücadele ederken bugünler bütün aile için yaralarını iyileştirme zamanıdır.

OYUNCULAR; Cansel Elçin , Naz Elmas , Burcu Kıratlı , Haluk Piyes , Sera Tokdemir
TÜR; Dram
YÖNETMEN;Yasin Uslu
SÜRE;105 dk

 

Danny Collins

John Lennon'ın Yoko Ono'dan aldığı mektupla oğlunun peşine düşmesini anlatan hikaye, aynı zamanda dram, komedi ve müzikle iç içe geçmiş yaşamını anlatıyor.

OYUNCULAR; Annette Bening , Bobby Cannavale , Jennifer Garner , Al Pacino , Christopher Plummer
TÜR; Dram
YÖNETMEN; Dan Fogelman
SÜRE;106 dk

Evim

Kendi halkı tarafından kovalanan ve dünyamıza gelen sevimli ziyaretçi Of, yolculukta olan maceracı Lüle ile beklenmedik bir arkadaşlık kurar. Beraber bir dizi komik maceradan sonra Of farklı olmanın ve hatalar yapmanın insanlığın bir parçası olduğunu anlar. Birlikte EVİM kelimesinin anlamını keşfederler.

OYUNCULAR; Jennifer Lopez , Jim Parsons , Rihanna . , Steve Martin
TÜR;Animasyon
YÖNETMEN;Tim Johnson
SÜRE;94 dk
Film Formatı;3D


Güvercin Uçuverdi

Pilot olmak için yanıp tutuşan bir halk otobüsü şoförü olan Yüksel Güvercin’in komedi, aşk ve macera dolu hikâyesi.

OYUNCULAR;Atalay Demirci , Ayşen Gruda , Salih Kalyon , Zerrin Sümer , Tuana Türkay
TÜR; Komedi
YÖNETMEN; Selami Genli , Onur Koçal
SÜRE; 85 dk

 

Şeytanın Kapısında

Hırslı emlak danışmanı Leigh, lanetli olduğu söylenen bir evin satışını üstlenir. Kontrol için eve geldiğinde ev sahibinin gizemli bir şekilde ortadan kaybolan kızı Hannah’yı gördüğüne emindir. Leigh şüphesini kız kardeşi Vera ile de paylaşarak farkında olmadan onu da tüyler ürperten bu lanetin içine çekecek, kayıp kız artık ikisi için de ölümcül sırlar taşıyan bir kabusun başlangıcı olacaktır. “RUH / THE PACT”in yönetmeni Nicolas McCarthy, merakla beklenen filmi “ŞEYTANIN KAPISINDA”da yine nefes kesen bir gerilim ile karşımızda. Filmin başrollerinde gençlerin gözdesi “Glee” dizisinin yıldızı Naya Rivera ve “Che” filmleriyle tanınan Catalina Sandino Moreno yer alıyor.

OYUNCULAR; Nick Eversman , Catalina Sandino Moreno
TÜR; Korku
YÖNETMEN; Nicholas McCarthy
SÜRE; 91 dk