Deliormanlı izle spor boks filmleri arasında yer alacak ilk yerli yapım olarak göze çarpıyor.

Savaş Türkyılmaz karakterine hayat veren Sarp Levendoğlu Deliormanlı için adeta yeniden doğdu. Nefesleri kesecek boks filmde ana karakterimiz Avrupa Şampiyonu bir boksörü canlandırıyor. Ona eşlik edecek olan isim çok tanıdık birisi olacak. Gerçek hayatta eşi Birce Akalay Hülya rolünde yakışıklı aktörle birlikte bu macerayı paylaşıyor. Oyuncu kadrosunda ayrıca sinemanın Memati olarak bizlere armağan ettiği Gürkan Uygun da kadroda kendine yer buldu. Müsabakada ise dünyaca ünlü Mike Tyson'ı nakavt ederek adını duyuran Danny Williams Tommy Dixon karakterini canlandırırken aralarında yaşanan oldukça heyecanlı ve zevkli bir maç yapılacak.

Deliormanlı filmi beyaz perdede başarılı bir gişe hasılatı beklerken çekimlerin tamamlandığı belirtildi. Kirli işler yaparak hayatını kazanan Tahsin Kara bir boks mücadelesi organize edecek. Oldukça şaşalı bir maçın yapılacağı ortamda her zamanki gibi ters olayların yaşanması da oldukça aşikar görünüyor. Yaklaşık bir senedir üzerinde çalışılan aksiyon sahnelerinin fazlasıyla seyirciyi mutlu edeceği belirtilen Deliormanlı Full Hd izle Türk Sinemasına farklı bir bakış açısı geleceği düşünülüyor.

Kasım ayında çalışmalara başlayarak film için kendini hazırlayan Deliormanlı tam 18 kilo zayıflayarak oldukça fit bir görünüme ulaştı. 2016 yerli filmler kategorisinde kendisine çok iyi yerlerde sıra bulması hedeflenen filmin oyuncu kadrosu ve set ekibi faktörüyle birlikte çok iyi bir iş olacağı gelen haberler arasında yer alıyor. Yüksek bütçesiyle dikkat çeken proje Sugarworktz ile TAFF firmalarının iş birliği ile dağıtıma çıkacak. Konusu ile klasik hikayeleri kafamızdan atarak farklı konuyu anlatan Deliormanlı 2016 izle için sitemizi ziyaret ederek tüm detayları öğrenebilirsiniz. Online film izlemek için onlarca site arasından bizi tercih edip makalemizi okuduğunuz için teşekkür ederiz. Vizyon tarihine kadar güncel bilgilerin ekleneceği ve yakında yayınlanacak Deliormanlı Fragman izleyebilirsiniz. Her gün vizyondaki filmleri kesintisiz seyretme imkanı için elinden gelen gayreti gösteren hdfilmkanali.com adresine gelerek yüzlerce yeni filmi kesintisiz izleyebilirsiniz, keyifli seyirler dileriz.