Başrollerini Alper Saldıran, Fulya Zenginer, Hüseyin Avni Danyal, Burcu Altın, Hakan Salınmış, Durul Bazan, Sacide Taşaner, Sait Genay, Ruhi Sarı, Şamil Kafkas, Şevket Çapkınoğlu, Cem Zeynel Kılıç, Eylem Tanrıver ve Nuray Yeşilaraz’ın paylaştığı yapım, yüzyıllardır bir tılsım yüzünden sevenlerin kavuşamadığı Karadeniz Köyü’nde bu tılsımın etkisini kırmak için çabalayan ve aileleri birbirine düşman olan iki aşık gencin trajikomik hikayesini konu alıyor.

Yönetmenliğini Cem Tabak’ın üstlendiği romantik komedi türündeki “Seni Seven Ölsün” adlı filmin galası İstanbul’da gerçekleşti.

Kanyon AVM’de gerçekleşen gala da açıklamalarda bulunan yönetmen Tabak, filmi Karadeniz’de Çaykara’ya bağlı Demirkapı Köyü’nde çektiklerini belirterek, “Film, bir köyün içerisindeki mezarlıkta yer kalmadıktan sonra yaşanan olayları anlatıyor. Filmdeki karakterler, aynı zamanda köyde var olduğunu düşündükleri bir tılsımın çözülmesi için çaba sarf etmekteler. Bu hikayeyi anlatıyoruz.” dedi.

Galada basın mensuplarının açıklamada bulunan başrol oyuncularından Fulya Zenginer, filmde çok güzel bir ekip olduğunu dile getirerek, “Ben içlerinde yer almaktan çok büyük gurur duyuyorum. Çok güzel ve eğlenceli bir film oldu. İzleyenlerin de eğleneceğine çok inanıyorum.” ifadelerini kullandı.

Filmde “Bulut” karakterini canlandıran genç oyuncu Alper Saldıran da ekibin çok güzel olduğunu aktararak, “Çok keyifli bir iş çıkardık. Filmi yaparken bir ay Trabzon’da kaldık. Çok güzel vakit geçirdik. Umarım izleyenler de böyle güzel vakit geçirir diyorum.” dedi.

Başarılı oyuncu Hüseyin Avni Danyal da, “Bir tane derdimiz, güzel bir hikayemiz, yerine oturmuş karakterlerimiz vardı. İyi bir hikaye anlattığımızı düşünüyorum. Bunu sadece Karadeniz diye düşünmeyin. Hikayenin çok evrensel olduğunu düşünüyorum. Bizim hikayemiz bir sevgi hikayesi. İzleyenlerin bundan sevgi adına çıkaracağı çok şey olduğu düşünüyorum.” diye konuştu.

“Hüsrev” rolünü üstlenen Ruhi Sarı da “Böylesi günlerde insanların bir parça yüzünü gülümsetmek için sete girdik. Umarım filmden sonra herkesin yüzünde tatlı bir tebessüm bıraktırırız.” dedi.

Filmdeki Necati karakterini canlandıran Şevket Çapkınoğlu ise iyi bir film olduğuna inandığını söyleyerek, “Biz de sizinle birlikte izleyeceğiz. Umarım çok gişesi olur” değerlendirmesinde bulundu.

NTC Medya’nın yapımını üstlendiği filmin galasına filmin tüm oyuncu kadrosunun yanı sıra oyuncu Mustafa Alabora, şarkıcı ve oyuncu Keremcem, yönetmen Gani Müjde ve iş adamı Ali Ağaoğlu da katıldı.