Alper Kul ve Ali Kobanbay tarafından senaryosu kaleme alınan filmde, Şinasi Yurtsever, Onur Buldu, Taner Ergör’ün yanı sıra dün hayatını kaybeden Ciguli ile Ümit Besen, Keremcem de filmin oyuncu kadrosunda yer alıyor. Kerem Çakıroğlu’nun yönettiği film 7 Kasım’da sinemaseverlerle buluşacak.
Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nde bir basın açıklaması düzenleyen ‘Olur Olur’ filminin oyuncuları Alper Kul ve Onur Atilla, filmin izleyicilerini kahkahaya boğacağını belirtti.
‘Olur Olur’ filminin tanıtımına memleketi Trabzon’da başladığını ifade eden Alper Kul, “Olur Olur bir komedi filmi. 7 kasım’da sinemalarda olacak. İstanbul’da ayın üçünde tanıtımını yapacağız. Benim uğurum olduğu için ilk önce memleketimden başladım. İlk Trabzon’da hemşehrilerime bir selam çakayım dedim. Gerçekten onun uğuruna inanıyorum. Güldür Güldür isimli televizyon şovundan da arkadaşlarımızın olduğu filmin senaryosunu Ali Kobanbay ile yazdık. Çekimler 4-5 haftada tamamlandı. Aksiyon sahneleri olan bir komedi filmi. Bu film olursa ikincisinin adı ‘Oldu Valla’ olabilir” dedi.
Öte yandan, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nde düzenlenen basın açıklamasından sonra Alper Kul ve Ali Kobanbay’a Trabzonspor forması hediye edildi.
Bol sürprizli hikayesiyle izleyiciye keyifli bir deneyim vaat eden, Eser Yapım yapımcılığında çekilen Olur Olur’un yönetmen koltuğunda Kerem Çakıroğlu otururken filmde Alper Kul’un tiyatro sahnesi ve ekranda Güldür Güldür de birlikte rol aldığı arkadaşları Onur Buldu, Onur Atilla, Aylin Kontante, Aziz Aslan ile yine seyircinin ekranlardan aşina olduğu Şinasi Yurtsever, Taner Ergör, Ayça Varlıer, Yılmaz Gruda, Mehmet Özgür, Selin Yeninci, Jale Aylanç, Ayten Uncuoğlu gibi isimler rol alıyor.
‘OLUR OLUR’ FİLMİ
Ali’nin kendi halinde bir hayatı vardır. Bir eczanede kalfa olarak çalışan Ali, kapıdan içeri giren bir kadını gördüğü an her şey altüst olur. Çünkü kadın, Ali’nin çocukken hayallerini süsleyen Azra’dan başkası değildir. Külleri alevlenen aşkıyla Ali, Azra’yı tavlamak ister. Fakat bu konudaki becerileri sınırlıdır. Umutsuzluğa kapılmışken internette bir ilana rastlar, "Yaşam Koçu Zihni" üstelik indirimden faydalanabilecek şanslı kişi seçilmiştir. Belki bir yaşam koçu hayatını yoluna sokacak ve hayatının aşkına kavuşabilecektir. Öte yandan mesleğinde işler çok da yolunda gitmeyen Zihni’yle asistanı, yeni müşterinin gelişiyle kariyerlerini yeniden canlandırabilmek için kolları sıvar. Ali’nin hayatını değiştirebilmek için birbirinden yaratıcı teknikleri uygulamaya çalışırlarken, komik olaylar birbirini izleyecektir.