Sümela'nın Şifresi Temel , Moskova'nın Şifresi Temel gibi Türk sinemasına başarılı filimler  kazandıran yönetmen Adem Kılıç'ın , yeni filmi Oflu Hoca'nın Şifresi gala gecesinde yine eğlendirdi..

Galaya ünlü akını vardı adeta. Galaya Trabzon’dan Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, Trabzon basınından çok sayıda gazeteci, İstanbul’daki Trabzonlu yöneticiler. belediye başkanları, bürokratlar, işadamları ile davetliler katıldı.

Seyircilerin, bir arada gördüğü oyunculara da ilgisi büyüktü. Seyirciler oyuncularla bol bol fotoğraf çektirirken büyük bir izdiham yaşandı.
 Gala'da sahneye çıkarak söz alan 
Filmin Yönetmeni Adem Kılıç : Sizleri eğlendirecek bir film yaptık, umarım beğenirsiniz beğenirseniz alkışlarsınız diyerek katılan tüm davetlilere teşekkür etti. 
Sonrasında oyuncular ve seyircilere beraber filmi izlemek üzere salona giriş yaptılar..

FİLMİN KONUSU VE FRAGMANI:

Daha önce Sümela'nın Şifresi filmine imza atan Adem Kılıç'ın yönetmenliğini üstlendiği komedi filmi, yerel bir futbol takımı olan Doğanspor'un yeni başkanınlık seçimleri için iki aday arasında gelişen eğlenceli rekabeti konu ediniyor. Oflu Hoca'nın günleri karmaşayla geçmektedir. Yerel bir kanalın programında çıkar, fırında çalışır ve babasıyla başı sürekli derde gider. Gençliğinde yer aldığı Doğanspor futbol kulübünde yaşanan son gelişmeler de işlerin tuzu biberi olur. Oflu Hoca ve diğerlerine göre kulübün yeni başkanı olmak isteyen Müeahhit Ahmet bu koltuk için uygun isim değildir. Bu nedenle Oflu Hoca da başkanlık için adaylığını koymak zorunda kalır ve aralarında esaslı bir rekabet başlar.

Çetin Altay ve Ahmet Varlı'nın başrolleri paylaştığı filmde ikiliye Didem Balçın, Köksal Engür ve Tarık Papuççuoğlu eşlik ediyor

GALADAN FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Gala öncesi düzenlenen organizasyonda horon gösterisinin ekibi büyük ilgi topladı..



Horon ekibinin ardından sahneye çıkan kolbastı ekibi izleyicilere keyifli anlar yaşattı..




Yönetmen Adem Kılıç filmi için neler söyledi?