Trabzonspor Başkan Yardımcısı Mehmet Yiğit Alp’in sahibi olduğu NTC Medya tarafından Trabzon’da çekilen Seni Seven Ölsün filmi ilk kez TV’de yayınlanacak.
Geçtiğimiz yıl vizyona giren ve 7’den 70’ye büyük beğeni kazanan Seni Seven Ölsün TV'de ilk kez Cumartesi 22.15'te atv ekranlarında olacak.
Cem Tabak'ın yönetmenliğini üstlendiği Seni Seven Ölsün, geçmişe dayanan bir tılsımın etkisini bozarak bir araya gelmeye çalışan iki aşığın hikâyesini anlatıyor


2. FİLM GELECEK Mİ?

İlk sinema filmi deneyimini yaşayan yapımcı Mehmet Yiğit Alp ikinci film sorularına “Biz sevdiğimiz için yapıyoruz. Trabzon sevdamızın paralelinde ki çalışmalar bunlar. Biz sevdiğimiz için ikincisini üçüncüsünü yaparız. Bu iyi bir film” dedi. 

FİLMİN KONUSU 

Küçük bir kasabanın mezarlığı doludur. Ölecek kişiyi gömecek yer yoktur. Son ölen kişiyi geçici olarak başka bir yere gömmeye çalışan kasaba halkı, antik bir uygarlığın kalıntısına rastlar. Önemli bir uygarlığa ait olan bu kalıntılar yüzünden kasabaları sit alanı ilan edilir. Cenazeleri ellerinde kaldığı gibi ,çivi bile çakamaz duruma gelirler. Belediye başkanı ellerinde kalan cenazeyi, belediyeye yeni aldığı buzdolabının içine koydurur. Ve kasabada 1 kişinin daha ölmesine engel olmak için, ölmeyi ve ölümü teşvik eden herşeyi yasaklar. Ancak kasaba halkını bekleyen daha büyük traji komik bir olay vardır. Kasabalarının altından çıkan bu eski uygarlığın kralı zamanında o topraklara bir tılsım yaptırmıştır. Birbirine aşık olup evlenen herkes ölecektir. Kasabalı ilk başta bu tılsımı ciddiye almaz. Çünkü aralarında evlenmiş çocuk sahibi bir sürü insan vardır. Fakat daha sonra anlarlar kasabada evlenenlerin hepsi birbirine aşık olmadan evlenmiştir. Tılsım o yüzden işlememiştir. Komik olayların yaşanacağı bir kaos başlar. Bu kaos içerisinde birbirine düşman iki ailenin, birbirine gerçekten aşık çocukları tılsımı bozmak ve herşeyi normale döndürmek için uğraş verir.