Saadet Partisi Trabzon İl Başkanı Av Selçuk Özderya 28 Şubat darbesini sert bir dille eleştirdi.

İŞTE O AÇIKLAMA

28 Şubat post-modern darbesi görünürde refah-yol hükümetine yapılmış bir engelleme olsa da esasen tarih boyunca kaba kuvveti değil hakkı üstün tutmuş olan milletimize karşı yapılmış bir darbedir.
    Refah-yol hükümeti, milletin menfaatine olarak faizcilere giden hortumları keserek, devletin imkânlarını işçiye, çiftçiye, memura, emekliye, esnafa kısaca tüm millete aktaran havuz sistemini kurduğu için bu muameleye maruz kalmıştır.
28 Şubat Siyonist-kapitalist emperyalizmin bir oyunudur.
Refah-yol hürmetinin ve o hükümetin başbakanı Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN’ın kurmuş olduğu D8 İslam Birliği projesinin ne kadar önemli bir proje olduğu son zamanlarda İslam coğrafyasında yaşanan olaylardan anlaşılmaktadır. Ancak bütün bu engellemelere rağmen İslam coğrafyasının tek kurtuluş yolu olan İslam birliğinin kurulması için ve faizsiz adil bir düzenin kurulması için milli görüş teşkilatları seferber olmuştur.
28 Şubat zihniyetinden kurtulmanın asıl yolu yeniden refah-yol hükümetinde olduğu gibi devleti borç ve faiz batağından kurtaracak milli politikaları uygulamaktır. İslam coğrafyasını düşmüş olduğu bu hazin durumdan kurtaracak olan tek proje D8 projesidir.
İnşallah milletimiz 7 Haziran 2015 günü Milli Görüşü yeniden meclise sokacak, milletin ve İslam coğrafyasının kurtuluş umutlarını yeşertecektir.