AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, partisinin Genel Başkan Yardımcısı Halkla İlişkiler Başkanı Malatya Milletvekili Öznur Çalık’ı makamında misafir etti. Çalık’a, Başkan Revi’yi ziyaretinde Kadın Kolları MKYK Üyesi Müberra Kavak Kara, Gençlik Kolları MKYK Üyesi İbrahim Nail Acar, AK Parti Trabzon Milletvekilleri Ayşe Sula Köseoğlu, Muhammet Balta ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu eşlik etti. Çalık ve beraberindekiler ilk olarak Başkan Revi’nin makamında ağırlandı ve daha sonra toplantı salonunda Yönetim Kurulu Üyeleriyle bir araya geldi. 
MİLLETİMİZİN KARARINA SAYGI DUYUYORUZ 
Başkan Revi burada yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi: “Ramazan bereketiyle geldi ve ziyaretçilerimiz de sağolsunlar bizi seçim sonrası yalnız bırakmıyorlar. Genel Başkan Yardımcımız Çalık şehrimizi onurlandırdı. Kendilerine teşekkür ediyoruz, bundan sonra daha da sık geleceklerdir inşallah. Milletimizin takdiri doğrultusunda Ankara’ya 4 vekil gönderdik, biz milletimizin kararına saygı gösteriyoruz. Bir seçimi geride bıraktık ve 8 Haziran sabahından itibaren yeni seçime hazır olmak için çalışmalarımıza başladık. Genel Merkezden ziyaretler bizlere bir doping ve bir destek oluyor, başta Genel Başkan Yardımcımız olmak üzere vekillerimize de bu güzel ziyaretleri için teşekkür ediyorum.” 
BAŞKAN REVİ VE TEŞKİLATA TEŞEKKÜRLER 
Başkan Revi’nin ardından konuşma yapan Genel Başkan Yardımcısı Çalık “Karadeniz’in bu güzide ve güzel memleketine ilk kez teşkilat ziyaretiyle birlikte geliyorum. Saatlerle yarışır bir şekilde yolculuğumuz hızlıca devam ediyor. İl Başkanım Haydar Revi başta olmak üzere teşkilat mensuplarımıza 7 Haziran Genel Seçimlerindeki başarılarından dolayı teşekkür ediyorum. Trabzon, 13 yıldır partimize gerekli desteği vermektedir, bizler de bunun gereğini yapmaya çalışıyoruz. Trabzon’dan almış olduğumuz yüzde 56.5 bizim için çok kıymetli ve çok anlamlıdır. Teşkilat mensuplarımız çok güzel bir çalışma yaptı ve Rize’den sonra Karadeniz’in parlayan yıldızı oldu. Ellerinize ve kollarınıza sağlık. ” şeklinde konuştu.