AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Abdulkadir Uraloğlu'dan Teşekkür Mesajı yayınladı

İŞTE O MESAJ
7 Haziran 2015 genel seçimlerine Yönelik çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam etmektedir. Bu çalışmalar sırasında bizlerden yoğun ilgisini esirgemeyen, her buluşmamızda aynı heyecan ve enerjiyle karşılayan, kabul eden, öncelikle teşkilatlarımızın her kademesinde görev yapmış ve yapmakta olan kardeşlerime ve tüm hemşerilerime şükranlarımı sunuyorum.
Yoğun iş temposu arasında en aktif zamanlarını bizlerle geçiren ve temâyül yoklamasında da bizden desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanlarımıza, İl ve İlçe Yönetimlerimize, Gençlik Kollarımıza, Kadın Kollarımıza, Belediye Meclis Üyelerimize ve bizimle gönül birliği yapmış bütün kardeşlerime ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum.
AK Partinin kuruluşunda duyulan heyecanın, yeni Türkiye hedefinde de aynı oranda duyulduğu, aynı heyecanın yaşandığı bir kez daha görülmektedir. Bu anlamda da ülkemizin ve coğrafyamızın dertleriyle tek dertlenenin AK Parti olduğu ortaya çıkmaktadır. Bu heyecan, bu enerji sadece ilimiz Trabzon’da değil tüm Türkiye'de , Halep'te, Şam'da, Gazze'de, Kosova'da, Saraybosna'da, Musul'da, Somali'de de aynı oranda aynı umutta hissedilmektedir elbette. Ancak Trabzon çok önemli. Siyasi anlamda olduğu kadar her anlamda da Trabzon'un vereceği mesaj çok önemlidir. O Mesajı biz şimdiden aldık, Hamdolsun 7 Haziranda da tam anlamıyla tasdik edilecektir. ALLAH yar ve yardımcımız olsun.