"AK Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar, Kavaklı Rahman Camii bahçesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Günnar, vatandaşla sık sık bir araya geleceğini dile getirerek, vatandaşların hal hatırını sorarak ramazan ayını tebrik etti. "
  
AK Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar, Kavaklı Rahman Camii bahçesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Günnar, vatandaşla sık sık bir araya geleceğini dile getirerek, vatandaşların hal hatırını sorarak ramazan ayını tebrik etti.
Vatandaşların dilek ve temennilerini de dinleyen Günnar, vatandaşın gözü kulağı sesi olacağını ifade etti. Vatandaşlara gösterdikleri desteklerden dolayı teşekkür eden Günnar, “AK Parti’li, CHP’li, MHP’li, Saadet Partili tüm seçmenlerimize hizmet etmek ana gayemiz olacaktır. Öncelikle Ramazan ayınız hayırlı olsun. Mevla’m Ramazan ayının bereketinden rahmetinden hakkıyla istifade edenlerden eylesin. Yoğun ve zorlu bir seçim süreci geçirdik. Sizlerin desteği ile milletvekili seçilerek Türkiye Büyük Millet Meclisine gönderildim. Burada en iyi şekilde sizleri temsil etmeye çalışacağım. Verdiğiniz temsil yetkisini en iyi şekilde kullanacağım” dedi.