AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi ve Trabzon Milletvekili Adayları Süleyman Soylu, Muhammet Balta, Ayşe Sula Köseoğlu, Adnan Günnar, Nihat Tosun ve Salih Cora, İl Gençlik Kollarının düzenlediği kahvaltılı toplantıda AK Parti Trabzon gençliğiyle bir araya geldi. Toplantıya İl Gençlik Kolları Başkanı Halim Yılmaz, Milletvekili Aday Adayları ve İlçe Gençlik Kolları Başkanları ve çok sayıda partili katıldı. 
Toplantıda açılış konuşmasını yapan İl Gençlik Kolları Başkanı Yılmaz, “Yeni Türkiye ve Yeni Trabzon hedefinde idealist bir AK Gençlik mensubu olarak üzerimize düşen görevi layıkıyla yerine getireceğiz.” dedi.  
STK’LARDA AKTİF ROL ALIN 
Yılmaz’ın ardından gençlere seslenen Başkan Revi ise “Sizin amacınız sadece üniversite okumak ve bitirmek olmasın, memleket meseleleriyle de yakından ilgilenin. STK’larda aktif olarak rol alın ve gündemi çok yakından takip edin. Trabzon’la alakalı her ne olursa olsun bütün meseleleri birlikte konuşabilir ve istişare edebiliriz. Bizim kapımız da makamımız da gençlerimize her daim açık bunu özellikle belirtmek istiyorum. Trabzon’da belirlemiş olduğumuz hedefimize doğru adım adım ilerlerken siz gençlerimize önemli görevler düşüyor, Allah yar ve yardımcımız olsun.” şeklinde konuştu. 
TARİHE YAZAN GENÇLİK OLACAKSINIZ 
Revi’nin konuşmasının ardından söz alan Soylu ise “Siz gençlerimizin bu yoğun katılımı bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. 7 Haziran Genel Seçimlerinde Trabzon’dan çıkaracak olduğumuz 6 vekille Ankara’ya güçlü bir şekilde gideceğiz. Trabzon’a bugüne kadar çok şey yapıldı ve bu yapılanların devamı için yeni şeylerin yapılması için yani Yeni Trabzon için siz gençlerimiz bizlerle birlikte gece gündüz çalışacaktır, buna inancım tamdır. Bu gözlerinde enerjiyi ve Türkiye sevgisini gördüğüm Trabzon gençliği yazılacak olan tarihin mihenk taşlarından biri olacaktır.” diye konuştu. Programın sonunda ise toplu fotoğraf çekildi.