‘Adalet’ kavramını parti tabelasında unutan AKP iktidarının adaletsiz, ceberrut uygulamaları devam ediyor.
Eleştiriye, vatandaşın sorunlarıyla ilgilenmeye uzak olan AKP hükümeti zorda olan vatandaşın durumunu daha da zorlaştırmakta sınır tanımıyor.

‘ANANI DA AL GİT” DİYEN BAŞBAKAN’I ÖRNEK ALIYORLAR!

Dertli çiftçiye ‘Ananı da al da git’ diyecek kadar sorumsuz davranan Erdoğan’ı bakanları da örnek alıyor ve aynı duyarsızlığı sergiliyor.


Geçtiğimiz yıl Batman’da, görme engelli vatandaşımız Sağlık Bakanı Recep Akdağ’a yaklaşarak şu şekilde sorununu iletmişti: “asgari ücretle çalışıyoruz, koşullarımızın iyileştirilmesini istiyoruz”


Akdağ’ın engelli vatandaşımıza verdiği cevap ise Erdoğan’ın tavrını aratmamıştı: Gözlerin görmediği halde sana iş vermişiz, daha ne yapalım!


Bakan Akdağ’ın büyük bir kibirle azarladığı vatandaşımıza dün ne oldu biliyor musunuz? Görme engelli vatandaşımız işsiz kaldı!


Kısacası, Bakan azarı vatandaşımızı işsiz bıraktı. Bu olay AKP’nin halkın gerçek sorunlarına ne denli uzak olduğunun somut örneklerindendir.


TÜRKİYE’Yİ YAĞMALAMAKLA MEŞGUL OLANLAR İŞSİZİN HALİNDEN ANLAMAZ!

Türkiye’yi yağmalamakla meşgul olanların bir eli yağda bir eli de balda olduğu için vatandaşın durumunu anlamakta zorluk çekiyorlar.


Onların çocuklarının iş aramak gibi bir derdi olmadığı için, işsiz kalmanın nasıl bir duygu yaratacağını anlamazlar.
Türkiye’nin tamamını yeseler bile doymayacak olan bu zihniyete unuttukları bir şeyi hatırlatmak istiyorum.


BU ŞIMARIKLIĞINIZIN HESABINI VERİRSİNİZ!