ÇAYKARA İLÇE BAŞKANI ŞİMŞEK: “ÇAYKARA ALTIN ÇAĞINI YAŞIYOR”

AK Parti Çaykara ilçe başkanlığı danışma meclisi toplantısı halk eğitim merkezi toplantı salonunda gerçekleştirildi. AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, İl başkan yardımcıları Sait Gürsoy, Mustafa Yanmış, Erol Tosun, yönetim kurulu üyeleri Mustafa Usta, Ahmet Gürsoy, Gençlik kolları başkanı Mehmet Karaoğlu, ve çok sayıda partilinin katıldığı toplantıda eski yönetim kurulu üyelerine başarılı çalışmalarından ötürü plaket verildi. Burada ilk olarak konuşan AK Parti Çaykara İlçe Başkanı Temel Şimşek AK Parti iktidarıyla trilyonluk yatırımlar alan Çaykara’nın altın çağını yaşadığını söyledi. Yapılan yatırımları görmek istemeyen bir muhalefetle karşı karşıya olduklarını ifade eden Şimşek “ bu tipik bir CHP zihniyetidir. AK Parti olarak ilçemize yaptığımız işler ortadadır. Bunları görmeyen gözleri Allaha havale ediyoruz” dedi.

İL BAŞKANI GÜNNAR: “ÇAYKARAYA GÜVENİYORUM”

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar konuşmasına ilçe teşkilat mensuplarına çalışmalarından ötürü tebrik ederek başlarken “ il başkanınız olarak çalışmalarınız bizi ziyadesi ile memnun etmiştir. Alllah sizlerden razı olsun. Bundan sonraki süreçte daha da fazla çalışarak 2023 hedefi doğrultunda yolumuza edeceğiz” dedi. Çaykarada yaptığımız hizmetleri çok bilinmesi ve anlatılması gerektiğini ifade eden Günnar “ Çaykaramızda çok güzel hizmetlere imza attık. Sizlerde burada bu hizmetleri iyi irdeleyerek tek tek vatandaşımıza anlatacaksınız. Eskiden uzman doktorumuz yok diye burada dertleniyorduk. Şimdi ise helikopter ambulansla hastalarımızı teşekkülü hastanelere nakil edebiliyoruz. Nerden nereye geldiğimizi iyi görüp anlatmalıyız. Zaten halkımız yaptıklarımızı görüyor ve desteğini bizlerden yana kullanıyor” diye konuştu.

“ADLİYELER DAHA VERİMLİ ÇALIŞACAK”

Türkiye’nin AK Parti ile her alanda çağ atladığının altını çizen Günnar sözlerini şöyle sürdürdü: “ Hükümetimiz büyük düşünerek ülkemize bütün alanlarda çağ atlatmıştır. Son günlerde tartışma konusu olan Adiye binalarının kapanması konusu var. Bu konudaki tepkileri normal ve anlayışla karşılıyorum. Ancak hükümetimiz, Adalet bakanlığımız bazı kriterler çerçevesinde böyle bir karar aldı. Bu kriterleri çıkarmaktaki amaç adliyelerimizin daha verimli çalışmasını sağlamaktır. Bizlerde bu anlamda büyük düşünmeliyiz. Yani alınan karar yine bizler için olumlu olmuştur. Bunu buralarda vatandaşlarımıza bu şekilde izah etmemiz gerekiyor.”

DÜZKÖY İLÇE DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI

AK Parti Düzköy ilçe başkanlığı danışma meclisi toplantısı ise ilçe binasında gerçekleştirildi. AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, İl başkan yardımcıları Köksal Boz, Sait Gürsoy, Erol Tosun, yönetim kurulu üyeleri Ekrem Üçüncü, Murat Güngör, Serap Ayvaz, Naide Parlayan Ahmet Gürsoy,Kadın kolları başkan yardımcısı İnci Karakaş ve çok sayıda partilinin katıldığı toplantıda ilk olarak Düzköy İlçe başkanı Mehmet Atmaca ve Düzköy Belediye başkanı SalihBakal birer konuşma yaparak çalışmalar hakkında bilgiler verdi. İl Başkanı Dr. Adnan Günnar’da konuşmasında Düzköyümüz de AK Partili belediyemiz yapmış olduğu hizmetlerle AK belediyeciliğin farkını gösterdi. Halkımızda bu hizmetlerden oldukça memnun. Önümüzde yerel bir seçim var. Bizler seçim çok yakın gibi çalışmalarımıza bugünden itibaren başladık. Bu seçimlerde AK Belediyeciliğin farkını göstermek adına var gücümüzle çalışacağız. AK Parti ailesi olarak Trabzon da çok büyük bir aileyiz. 74 bin olan üye sayımızı 100 bine çıkartmak için hep birlikte çalışacağız “dedi.