AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Ayşe Sula Köseoğlu, Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Rektörü Prof.Dr. Süleyman Baykal’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarete aday adayı Köseoğlu’nun yanı sıra, eşi ve aynı zamanda KTÜ İkdisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Köseoğlu da eşlik etti. Köseoğlu, ziyarette yaptığı konuşmada “Trabzon’a hizmet aşkıyla çıktığımız bu yolda eş durumundan mensubu olduğumuz KTÜ camiasının desteğini önemsiyoruz. KTÜ Türkiye’nin 4. kurulan üniversitesi kimliğiyle şehrin öncü kimliğini Türkiye’de de tescilleyen bir misyon üstlenmiştir. Bizler de girdiğimiz bu süreçte şehrin bu en önemli kimliklerinden KTÜ’müzün gelişimi için gayret göstermeyi kendimize kentimiz adına bir borç ve vazife biliyoruz" dedi.

KTÜ’nün Trabzon’dan ve dışarıdan binlerce öğrencinin geldiği bir eğitim yuvası olduğunu söyleyen Köseoğlu, “Üniversitemizin her yıl üzerine bir şeyler katarak başarı çıtasını üst seviyelere çıkaran Trabzon’un bacasız bir sanayisidir. Bu yüzden camianın içerisinden gelen biri olarak elimizden gelenin en iyisini yaparak bu markanın başarılarının artarak devamı için katkı vereceğiz" diye konuştu.
KTÜ Rektörü Prof. Dr. Süleyman Baykal ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendisine başarılar diledi.