AK Parti Trabzon İl Başkanlığı 27 Ağustos'ta Ankara'da yapılacak olan 1'nci Olağanüstü kongre ile ilgili yaptıkları hazırlıkları tamamladı. Trabzon Teşkilatları AK Parti Olağan üstü kongresi için 15 Otobüsle Ankara’ya gidiyor.

GÜNNAR: “SAYIN DAVUTOĞLU İLE YENİ UFUKLARA DEVAM EDİLECEKTİR”

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, 27 Ağustos'ta Ankara'da yapılacak olan 1'nci Olağanüstü kongre ile ilgili yaptıkları hazırlıkları tamamladıklarını söyledi. Günnar ‘’Milletin partisi, birliğin adresi olan AK Partimiz 27 Ağustos’ta Ankara’da 1. Olağanüstü Büyük Kongresi’ni yapacaktır. Partimiz bu kongreyle yeni genel başkanını seçecektir. Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın 21 Ağustos günü açıkladığı gibi, kongremizde genel başkan adayımız Dışişleri Bakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’dur. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın rehberliğinde ve genel başkan adayımız, mevcut Dışişleri Bakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nun yönetiminde bu kutlu ve büyük yürüyüş yeni aşamalara, yeni ufuklara ulaşmaya devam edecektir. AK Parti, bu yeni aşamada milletin sesi olmaya devam edecektir.



Daima milletimizin yanında olmaya, milletimizin dilini konuşmaya, onunla olan gönül bağını korumaya devam edecektir. Bizler ilimizde teşkilat olarak, partimizi davamızı en iyi şekilde temsil etmek için yoğun gayret gösterdik. Tüm kademelerimizle ve ilçe teşkilatlarımızla birlik beraberlik içerisinde çalıştık. Kongreye Trabzon’dan katılım için çalışmalarınızı yaptık. Bu hazırlıklar için İl Yönetim Kurulu üyelerimiz Ekrem Üçüncü ve Ahmet Gürsoy arkadaşlarımız görevlendirilmiştir. 27 Ağustos Çarşamba günü gerçekleştireceğimiz 1.Olağanüstü Büyük Kongremize Trabzon teşkilatı büyük bir katılımla gideceğiz” dedi.



ÜÇÜNCÜ: “ 15 OTOBÜSLE ANKARA’YA HAREKET EDECEĞİZ”

Hazırlıklar hakkında bilgi veren AK Parti Trabzon İl Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem Üçüncü’de AK Parti Olağan üstü kongrenin 27 Ağustos Çarşamba günü yapılacağını hatırlatarak “27 Ağustos Çarşamba günü olağan üstü kongremizi coşku içerisinde yapacağız. Genel Merkezimiz bu konudaki hazırlıklarını yapıyor. Bizde Trabzon İl Teşkilatı olarak Olağan Kongreye Trabzon’dan büyük bir katılım sağlayacağız. Bunun için hazırlarımızı tamamladık. Tüm ilçelerimizden katılım olacak. Tüm birimlerimizle beraber 15 otobüs, yaklaşık bin kişi ile Salı günü konvoy halinde Ankara’ya hareket edeceğiz. Otobüslerimiz Emperyal Hastanesi karşısındaki duraklardan saat: 13.00 hareket edecektir. Ayrıca özel araçlarla Ankara’ya gelecek olanlar var. Kongremiz olağan üstü olmasına rağmen coşkulu bir olağan kongre havasında gerçekleştirmek istiyoruz” şeklinde konuştu.