AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, Dışisleri Bakanı Ahmet Davutoğlu’nun Genel Başkan seçildiği AK Parti 1. Olağanüstü Kongresi’ni değerlendirdi.

“DEĞİŞİM VE DÖNÜŞÜM YENİ DÖNEMDE DE DEVAM EDECEKTİR”

Kongrenin, Türkiye’nin AK Parti ile birlikte son 12 yılda yaşadığı büyük dönüşümün ve inşa sürecinin aynı hızla devam ettirileceğinin açık bir göstergesi olduğunu söyleyen Günnar,  “Partimiz kurulduğu günden bu yana her daim değişimin ve gelişimin lokomotifi olmuştur. Türkiye, AK Parti ile birlikte her alanda çok hızlı bir değişim ve dönüşüm yaşamıştır. Bu değişim ve dönüşüm yeni dönemde de devam edecektir.

Türkiye, milletin oylarıyla seçilmiş ilk Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ve delegelerimizin iradesiyle göreve gelen Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nun ortak çalışmalarıyla 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine doğru hızla ilerleyecektir. Türkiye’nin önü açık, bahtı parlaktır. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ve Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu ile durmak yok yola devam diyoruz’ Dünyaya verilen bu mesaj ile birlikte şimdi Türkiye için çok daha güzel günler başlıyor. Biz milletin bize verdiği güçle birçok yeniliğe imza attık. Bugüne kadar yapılamaz denen şeyleri yaptık. Hayalleri gerçek yaptık. Ülkemizin çevresini değiştirdik. Gelecek güzel günler hepimizin olacak. Türkiye güçlü, demokratik, müreffeh ve saygın bir ülke olma hedefine daha büyük bir azimle yürüyecektir. Bir ve beraber olarak, hep birlikte Yeni Türkiye diyeceğiz ve tarihe damgamızı vuracağız” dedi.

TRABZON'DAN BÜYÜK KATILIM

Türkiye’nin dört bir yanından Ankara’ya gelen ve başkentin en büyük salonunu hıncahınç dolduran AK Parti üyelerinin dünyaya bir mesaj verdiğini ifade eden Adnan Günnar, “AK Parti’nin cefakâr ve fedakâr mensupları 1. Olağanüstü Kongre ile birlikte dünyaya bir mesaj vermiştir. AK Partililer diyor ki, ‘Bu hareketin kurucusu ve değişmez lideri Recep Tayyip Erdoğan’dır. Onun güçlü liderliği, cesur ve kararlı duruşu ile Türkiye geleceğe doğru yürümeye devam edecektir. AK Parti Trabzon İl Başkanlığı olarak 18 ilçeden gelen partililerle birlikte kongreye çıkarma yaptık. 



Yaklaşık bin partilimizle Trabzon teşkilatımız 1. Olağanüstü Kongremize büyük bir katılım göstermiştir. Şahsım, il başkan yardımcısı ve il yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım, ilçe başkanlarım, kadın ve gençlik kollarımızın kıymetli temsilcileri hep birlikte otobüslerle Ankara’ya giderek bu coşkuya ortak olduk. Bir veda değil bir vefa kongresi olan 1. Olağanüstü Kongremize katılım gösteren tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkürü bir borç biliyorum. Yeni dönemde hep birlikte el ele, gönül gönüle daha çok çalışacak ve partimizin başarısı için gayret göstermeye devam edeceğiz. Bu vesileyle milletin oylarıyla Cumhurbaşkanı seçilen daimi ve ebedi liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı, delegelerimizin iradesiyle yeni Genel Başkanımız seçilen, Türkiye’nin yeni Başbakanı Sayın Ahmet Davutoğlu’nu da tebrik ediyor, yeni dönemin ülkemize, milletimize ve partimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” şeklinde konuştu.