“BATI BÖLGESİ İLÇE TEŞKİLATLARI BİR ARAYA GELDİ”

AK Parti Trabzon İl Başkanlığı 4.Olağan Kongresi sonrası yeniden İl Başkanlığına seçilen Dr. Adnan Günnar, yeni yönetimi ile ilçe teşkilatlarıyla tanışma programları düzenliyor. Programlarının ilki batı bölgesi ilçelerinden Beşikdüzü, Vakfıkebir, Tonya ve Şalpazarı ile başladı. Beşikdüzü Dillioğlu tesislerinde düzenlenen akşam yemeğine AK Parti Trabzon milletvekili Safiye Seymenoğlu, AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, İl yönetim kurulu üyeleri, belediye başkanları, ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları başkanları, belediye ve il genel meclisi üyeleri ve çok sayıda partili katıldı. Programın açılışında Beşikdüzü, Vakfıkebir, Tonya ve Şalpazarı ilçe başkanları birer selamlama konuşması yaptı.

GÜNNAR: “TARİH YAZDIK”

Burada bir konuşma yapan AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, Trabzon’da tüm teşkilatlarda kongre sürecini çok iyi ve başkanımıza yaraşır bir şekilde tamamladıklarını ifade ederek bütün teşkilat mensuplarına teşekkür etti. Durmak yola devam anlayışına devam ederek çalışmalara ara vermeden devam edeceklerinin altını çizen Günnar “ partimiz kurulduğundan bugüne seçimlerde elde ettiği başarılarla bir tarih yazmıştır. Bu başarıda hepinizin emeği var. Allah sizlerden razı olsun. 2023 hedefi doğrultusunda ilerliyoruz. Şimdiki ilk hedefimiz önümüzdeki yerel seçimler. Halkımız AK belediyeciliğin farkını bu dönemde gördü. Bizlerde ülkemizin bir çok yerinde belediye seçimlerini kazanarak AK belediyeciliğin farkını herkese göstereceğiz” dedi. Günnar; sözlerini şöyle sürdürdü: “Teşkilatlar olarak Trabzon da a büyük başarılara imza attık. Referandumda yüzde 70, genel seçimlerde yüzde 60’ a varan oylar alarak Başbakanımızın yüzünü ak çıkardık. Önümüzdeki yerel seçimlerde de tüm teşkilatlarımız birlik ve beraberlik içersinde hareket ederek büyük başarılara imza atacağımıza inancım tamdır. Sizlere çok güveniyorum. Bir kez daha Allah sizlerden razı olsun.”

SEYMENOĞLU: “BAŞARIMIZ HİÇ BİR PARTİYE NASİP OLMADI”

AK Parti Trabzon milletvekili Safiye Seymenoğlu, kongre sürecini büyük bir olgunluk içersinde geçiren tüm teşkilat mensuplarına teşekkür ederek sözlerine başladı. Parti olarak büyük zorluklardan geçerek bugünlere geldiklerini ifade eden Seymenoğlu “ katıldığımız bütün seçimlerde teşkilatlarımız büyük özveri ile çalışarak büyük başarılar elde ettik. Bu başarı hiçbir partiye nasip olmamıştır. Hükümetimizde Trabzon başta olmak üzere ülkemizin her tarafına büyük hizmetler getirerek halkımızın teveccühün karşılığını verdi ve vermeye de devam edecektir. Önümüzde yerel seçimler var bu seçimlerde de sizlerin sayesinde alacağımız belediyelerle başarımıza daha yenilerini ekleyeceğiz” diye konuştu.