AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Sena Nur Çelik seçim çalışmalarını Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde sürdürüyor. Döşemealtı ilçesinde bulunan Düzlerçamı Piknik Alanı'nda Antalya Trabzon Kültürü'nü Yaşatma Derneği tarafından düzenlenen Yayla Şenlik'lerine Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Eski Bakanı Lütfi Elvan ile katılan AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Sena Nur Çelik'e Giresunspor forması hediye edildi.

"MEVLİD VE ŞENLİĞE KATILDI"

Seçim çalışmalarını Antalya'da sürdürmeye devam eden Sena Nur Çelik, ilk olarak Aksu ilçesinde bulunan Alaylı Mahallesi'nin düzenlediği Mevlid'e katıldı. Mevlid de kadınları yoğun ilgisi ve sevgisiyle karşılaşan Sena Nur Çelik, mahallelilerle yakından ilgilendi. Daha sonra Kepez Kent Ormanı'nda Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Eski Bakanı Lütfi Elvan'ın önderliğinde 5. Fethiyeliler Keşkek Şenliği'ne katıldı.

"FORMA HEDİYE EDİLDİ"

Keşkek Şenliği'nin ardından Döşemealtı ilçesinde bulunan Düzlerçamı Piknik Alanı'nda Antalya Trabzon Kültürü'nü Yaşatma Derneği tarafından düzenlenen Yayla Şenlik'lerine Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Eski Bakanı Lütfi Elvan ile katılan AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Sena Nur Çelik'e Giresunspor forması hediye edildi. Antalya Trabzon Kültürü'nü Yaşatma Derneği Başkanı Müslim Kahveci, günün anısı olarak şenliğe katılan Eski Bakan Lütfi Elvan, Antalya Milletvekili adayları Mürtaza Tamyürek, Nevin Korkmaz Zor ve AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer'e de forma hediye etti.

Eski Bakan Lütfi Elvan'ın ardından kısa bir konuşma yapan AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Sena Nur Çelik, "Sevgili Trabzonlular hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Burada bulunmaktan dolayı çok mutluyum. Sizler burada kültürünüzü yaşatıyorsunuz. Biz gücünü milletten alan bir partinin temsilcileriyiz. Sizlerle beraber yeni Türkiye'yi, güçlü Türkiye'yi inşa etmek için yola çıktık. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bana hediye ettiğiniz forma içinde çok teşekkür ederim" dedi.

"EV ZİYARETLERİ"

Çelik, Antalya Trabzon Kültürü Yaşatma Derneği'nin düzenlediği şenliklerinden sonraki adresi ise Konyaaltı ilçesine bağlı Doyran Mahallesi'nde bulunan Pazar yerini ve gözleme evlerini ziyaret etti. Ziyaret esnasında esnafın ve vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan AK Parti milletvekili adayı Çelik, günü Konyaaltı ilçesindeki ev ziyaretleriyle tamamladı. - ANTALYA