AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Mazhar Yıldırımhan Arsin, Yomra ve Maçka teşkilatlarını ziyaret ederek teşkilat mensuplarıyla bir süre sohbet etti. Tüm teşkilat ziyaretlerinde Vakıflar Bölge Müdürlüğü görevini yürütürken vakıf eserlerine yaptığı hizmetlerden dolayı partililerin ve halkın sıcak ilgisiyle karşılaşan Yıldırımhan, ecdat yadigarı vakıf eserlerinin restore edilip gün yüzüne çıkarılması için çok büyük gayret sarf ettiğini belirterek, “Bizim, Trabzon’un bütün ilçelerinde yaptığımız çalışmalar ortadadır. Vakıflar Bölge Müdürlüğü görevini yürütürken kendi haline bırakılmış yüzden fazla cami olmak üzere toplamda 190 vakıf eserinin restorasyonunu gerçekleştirdik.” dedi.

AYASOFYA’NIN YERİ AYRI

Ayasofya Camiinin 52 aradan sonra tekrar ibadete açılmasının kendisi için ayrı bir önemi ve yeri olduğuna dikkati çeken Yıldırımhan konuşmasını şöyle sürdürdü: “Yaptığım işlerden en önemlisi ve bende yeri ayrı olan Ayasofya Camiinin 52 yıl aradan sonra tekrar ibadete açılmasıdır. Biz teşkilatlarımızla yürekten konuşuruz; bu nedenle bütün teşkilatlarımız bizi anlar. Ben AK Parti’nin kuruluş gününden itibaren görev üstlenen ve sizin içinizden gelen bir kardeşinizim. Dolayısıyla AK Parti’ye aidiyetimiz konusunda size çok fazla bir şey anlatma ihtiyacı hissetmiyorum. Biz Allah için size hizmet etmek maksadıyla yola çıktık. Bu işe gönülden sahip çıkarak Trabzon’umuza ve Türkiye’mize gerçekten hizmet etmek için yola çıktık. Değerli kardeşlerim Türkiye’de 17 Aralık ve Gezi süreçlerini yaşadık. Bütün bunlar uluslararası bir komplodur. Bundan önce nasıl bu komploları boşa çıkardıysak bundan sonra da bu komploları etkisiz kılacağız. Bunun için bütün teşkilatlarımız omuz omuza, sırt sırta vererek bu yeni operasyonları bertaraf etsinler istiyorum.”

TEK DERDİMİZ BU DAVAYA HİZMET

Milletvekili olsa da olmasa da yine bütün ilçelerin hizmetinde olacağını belirten Yıldırımhan şöyle konuştu: “Hep beraber AK Parti evinin içerisine kimsenin çadır kurmasına müsaade etmemeliyiz. Biz bütün teşkilatlarımızla bir bütünüz ve bu şekilde AK Parti’yiz. Cenabı Allah bir şeyi takdir ederse o olur. Vakıflar Bölge Müdürlüğü görevini yürütürken Artvin’in Ardanuç’undan, Giresun’un Şebinkarahisar’ına kadar ecdat yadigarı bütün vakıf eserlerine sahip çıkarak onları ayağa kaldırdık. Trabzon’a canla başla hizmet etmenin gayreti içerisindeyim. Bunun için yola çıktık. Biz partimize ve davamıza sahip çıkalım diye buradayız. Benim sizden istirhamım şudur; teşkilatlar olarak bize güç verin. Biz teşkilatlarımızın gönlünde ve tercihinde olmak istiyoruz. Bizim bir tek derdimiz var o da size hizmet etmektir. Allah yolumuzu, bahtımızı açık etsin. Siyasetin 30 senedir içinde olan bir insan olarak bu halka hizmet ettik. Milletvekili olmuşuz olmamışız bu önemli değil, yine bütün ilçelerimizin hizmetinde olacağız.”

SIRADAN BİR MİLLETVEKİLİ OLMAYACAĞIZ

Partililere hitabında bizim yegane görevimiz bu dava yolunda koşmaktır diyen Yıldırımhan, “Çünkü biz bu meseleye bir dava olarak inandık ve bu davanın köklerinden geliyoruz. AK Parti teşkilatları her zaman farkını ve şuurunu ortaya koyan teşkilatlar oldu. Bu şuurun Türkiye geneline hakim olmasını arzu ediyorum. Bunun peşindeyiz, sıradan bir milletvekili aday adayı olmak bizim için bir şey ifade etmez. Biz bu davanın her zaman, her zeminde peşinde olmaya ve bu davayı anlatmaya mecburuz. Bu nedenle bize sahip çıkacağınızdan eminim. Bunun için sizlerin duaları ve desteği bu meseleyi çözecektir. Biz elimizi taşın altına sokmaya ve vatandaşın işini takip etmeye çekinen bir yapıya sahip değiliz. Bunu da Vakıflar Bölge Müdürlüğü’nde yaptığımız hizmetlerden görüyorsunuz.” şeklinde konuştu.

BU SEÇİMLER BÜTÜN İSLAM DÜNYASI İÇİN ÖNEMLİ

Konuşmasının son bölümünde teşkilat mensuplarına, bizden yana bir endişeniz olmasın, asla başınızı öne eğdirmeyeceğiz diyen Yıldırımhan, “Önümüzdeki 7 Haziran’da çok önemli bir seçim var. Biz bu seçimi sadece Türkiye için değil, bütün İslam dünyası için önemli görüyoruz. İnşallah bundan önceki seçimlerde olduğu gibi bu seçimde de bütün ümmeti sevindireceğiz. Yegane derdimiz ve tasamız budur. Allah kime yazmış, kime nasip etmiş onu bilemeyiz. Bizden yana endişeniz olmasın asla başınızı öne eğdirmeyiz ve eğdirmeyeceğiz.” konuşmasını bitirdi.