30 Mart’ta yapılan mahalli İdareler Seçimlerinin tamamlanmasının ardından göreve seçilen başkanlara hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.

Önceki gün Trabzon’a gelen ve göreve seçilen Belediye Başkanlarını ziyaret eden Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nu ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Basın İlan Kurumu Muhasebe Müdürü Furkan Demircioğlu ve Basın İlan Kurumu Trabzon Şube Müdürü Abdurrahman Bahşişoğlu’nun da eşlik ettiği ziyarette Başkan Sarıalioğlu ve Belediye Meclis Üyeleri ile sohbet eden Atalay, yeni dönemde başarılı çalışmalara imza atacaklarına inandığını ifade etti.

Ziyaret nedeniyle mutlu olduğunu belirten Başkan Sarıalioğlu da Genel Müdür Atalay ve beraberindekilere teşekkür etti.


Sarıalioğlu’ndan tanışma yemeği

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu düzenlediği tanışma yemeğinde Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları, Parti Teşkilat Üyeleri ve Basın Mensuplarıyla bir araya geldi.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu düzenlediği tanışma yemeğinde Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları, Parti Teşkilat Üyeleri ve Basın Mensuplarıyla bir araya geldi.

Ali Usta Yemek Salonunda düzenlenen yemeğe Belediye Başkan Yardımcısı Halil Alireisoğlu, Ak Parti Of İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu, Belediye Meclis Üyeleri, 68 Mahalle Muhtarı, Ak Parti Of İlçe Teşkilatı Üyeleri ve Basın Mensupları katıldı.

Yemekte konuşan Başkan Sarıalioğlu, göreve seçilen Meclis Üyelerine ve Muhtarlara başarılar diledi. Of’u el birliği ile yöneteceklerini belirten Sarıalioğlu; “Büyükşehir yasası gereği köylerimiz artık Of’umuzun birer mahallesi. Ağaçseven’den Erenköy’e kadar tüm mahallelerimize en güzel hizmeti verebilmek için çalışacağız. Belediye Meclis Üyelerimizle ve Mahalle Muhtarlarımızla iyi bir koordinasyon kurarak çalışmalarımızı yürüteceğiz. Bu tanışma yemeğimize katılımınız için hepinize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Ak Parti Of İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu ise yaptığı konuşmada Başkan Sarıalioğlu’na teşekkür ederek yeni dönemde el birliği ile hareket ederek Of’a kalıcı ve güzel hizmetler sunmayı amaçladıklarını ifade etti.

Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Akyazıcı da düzenlediği yemek nedeniyle Başkan Sarıalioğlu’na teşekkür etti.


SGK Müdürlerinden Başkan Sarıalioğlu’na ziyaret

SGK Trabzon İl Müdürü Musa Bulut ve İlçe Merkez Müdürleri Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nu ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Sosyal Güvenlik Kurumu Trabzon İl Müdürü Musa Bulut ve İlçe Merkez Müdürleri Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nu ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

İl Müdürü Bulut’un yanı sıra Müdür Yardımcısı Orhan Öztürk, Of Merkez Müdürü Ahmet Altunsoy, Araklı Merkez Müdürü Mustafa Köse ve Beşikdüzü Merkez Müdürü Hasan Çolak’ın katıldığı ziyarette Başkan Sarıalioğlu’na hayırlı olsun dileklerini ileten müdürler, yeni görevinde başarılar dilediler.

Başkan Sarıalioğlu da ziyaretleri nedeniyle Müdür Bulut ve Merkez Müdürlerine teşekkür etti.