MHP Genel Başkanı Bahçeli, parti genel merkezinde yaptığı basın toplantısında Hatay'daki kampları ziyaret eden Angelina Jolie'nin ziyaretine göndermede bulundu.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, dünyaca ünlü yıldız Angelina Jolie'nin Türkiye'ye yaptığı ziyaretle ilgili olarak, "İnsani görüntü ve makyaj altında yapılan bu zihniyetlerin, küresel emperyal politikalara bilgi akışı sağlama amacı güttüğü güçlü bir ihtimaldir" dedi.
Bahçeli, Jolie'ye ajan nitelemesinde bulunarak, "İkide bir sınır kentlerimizde kurulu kamplara gelen ve ülkemizde en üst düzeyde ağırlanan iyi niyet elçisi sıfatlı malum bir Hollywood yıldızı ve ekibinin, hangi maksatlarla bölge turları düzenlediği, nasıl bir halka ilişkiler faaliyeti içinde olduğu aslına bakarsanız bilinmez ve anlaşılmaz değildir. İnsani görüntü ve makyaj altında yapılan bu zihniyetlerin, küresel emperyal politikalara bilgi akışı sağlama amacı güttüğü güçlü bir ihtimaldir" diye konuştu.
Ajanların Türkiye'de cirit attığını ifade eden Bahçeli, "İyi niyet elçisi rumuzlu meşhur görevliler, yabancı ajanlar, teröristler, bölücüler ve her neviden üzerimize hesabı olanlar Türkiye'de adeta cirit atmaktadır. Ve AK Parti iktidarı da şuursuzca olup bitenleri izlemektedir" dedi.