Özellikle duyumlara dayanılarak yapılan bu haberlere Trabzon'dan tepki gelmeye başladı. Hükümetin en başarılı bakanı Erdoğan Bayraktar'ın kabine değişikliğinde gideceğini iddia eden Rota Haber'in bu ön yargılı haberleri de tepki topluyor. RotaHaber hazırladığı haberinde Bayraktar'la birlikte Suat Kılıç'ın da değişecek bakanlar arasında yer aldığını haberleştirdi...

İşte RotaHaber'in o haberi...

"AKP’de 30 Eylülde'ki kurultayın ardından Ekim sonuna doğru bir kabine değişikliği yaşanması bekleniyor. Bu değişiklikte Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'a kabinede yeniden görev verilmeyeceği belirtiliyor.




Her kurultay sonrası Erdoğan’ın klasiği haline gelen kabine revizyonundan Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar gibi “pasif” kaldıkları düşünülen bakanların etkileneceği iddia ediliyor.

Partinin son dönemde yıldızı parlayan Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik ve parti sözcüsü Hüseyin Çelik’in de kabineye girme olasılıklarının yüksek olduğu konuşuluyor.

Taraf'tan Melih Altınok'un haberine göre; Erdoğan’ın sansasyonel çıkışlarıyla tepki alan İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin’e dokunması ise beklenmiyor."