Bakan Bayrakta ve eşi Emine Bayraktar, ilk olarak Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı Bakan Hayati Yazıcı’nın 0ğlunun düğün törenine katıldı.

Bakan Bayraktar bu düğünün ardından İstanbul Florya Tesislerinde Mikail Aslan’ın oğlunun düğününe katıldı.
Büşra ve Muhammet Yusuf çiftlerinin nikahını Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay’ın kıydığı düğün töreninde Bakan Bayraktar nikah şahidi oldu.

Başkan Yeniay nikahı kıydıktan sonra evlilik cüzdanını çiftlere vermek üzere Bakan Erdoğan Bayraktar’a verdi.
Bakan Bayraktar iki ailenin mutlu gününde bir arada olduklarını belirterek, ‘’ Çok değerli arkadaşım Mikail Bey ve eşi bu yavrularının mürvetlerini görürler.Allah sağlıklı uzun ömür verir.. Allah hayırlı evlatlar verir. Bu yavrularımıza iki hususu da ifade etmek istiyorum. Evlilik  insanlık için kutsal bir müessesedir. Ama Müslümanlar için çok daha kutsaldır, çok daha manevidir. Evlilikte esas olan her ne kadar sevgiyse, saygı da çok önemlidir. Eşlerinin birbirine desteği çok önemlidir. İyi günde kötü günde eşlerin daima birbirlerini desteklemesi ve birbirlerine güç vermeleri gerekir. Birbirlerine olan saygıyı elden bırakmamaları gerekir. İki gencimize de  ömür boyu saadet diliyorum. Bizim liderimizin ve Sayın Başbakanımızın tüm evlilere tavsiyesi var, en az 3 çocuk diyoruz. Müslümaların artmaya ihtiyacı var” dedi.

Bakan Bayraktar konuşmasının ardından evlilik cüzdanının Büşra hanıma teslim ederek iki genci tebrik etti.