Uşak Valisi Mehmet Ufuk Erden’i ziyaret eden Bakan Bayraktar, burada bakanlığına bağlı kurum ve kuruluşların ilde devam eden yatırımlarıyla ilgili bilgi aldı. Bayraktar, Uşak’a modern bir devlet hastanesi kazandırdıklarını, ilçede devam eden hastane inşaatlarının olduğunu belirterek, ”Kente 5 etap olmak üzere toplu konut yaptık. Bugün temelini atacağımız kentsel dönüşüm projesini çok önemsiyoruz. Bu projelerle Uşak’ın yüzü değişecek” dedi. Uşak Valisi Mehmet Ufuk Erden ise Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na bağlı kurum ve kuruluşların kentte başarılı projelere imza attığını, kentin önemli sorunlarının bu sayede çözüldüğünü dile getirdi.

”Daha yapacağımız çok şey var”

Ziyaretin ardından AK Parti Uşak İl Başkanlığı’na geçen Bakan Bayraktar, partililerle biraraya geldi. Burada konuşan Bayraktar, Türkiye’nin son 10 yılda büyük bir atılım gerçekleştirdiğini, tüm dünya ülkelerinin Türkiye’ye imrenerek baktığını kaydetti. Türkiye’nin coğrafi konumu gereği riskli bir bölgede bulunduğunu, bu yüzden çok dikkatli olmanın gerektiğini ifade eden Bayraktar, ”2023 hedefi koyduk.

Bu hedefi gerçekleştireceğimizden kimsenin endişesi olmasın. AK Parti, Türk milletinin dokusundan gücünü alan bir parti. Bizler günübirlik politikalar üretmiyoruz. Bu yüzden 10 yıldır iktidarız. Daha yapacağımız çok şey var” dedi.