AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Muhammet Balta, seçim çalışmalarını Trabzon’un Beşikdüzü ve Vakfıkebir ilçelerinde sürdürdü. Her iki ilçede sevgi yürüyüşlerine katılan Balta ayrıca Vakfıkebir’de esnaf ziyareti ve akşamda Sekmenli mahallesinde hemşerileri ile bir araya geldi. Burada çok kalabalık bir topluluk tarafından sevgi seli ile karşılanan Balta “ Bizim Vakfıkebir başta olmak üzere tüm ilçelerimize güvenimiz tamdır” dedi.
“TRABZON’U ÇOK GÜZEL GÜNLER BEKLİYOR”
Başbakanımızın Trabzon mitinginin çok coşkulu ve her zaman olduğu gibi çok kalabalık olduğunu ve Başbakanımızı çok güzel şekilde ağırlandığını bu tarihi günde Trabzon’un özlediği ve hayal ettiği projeleri Başbakan tarafından açıklandığını ifade eden Muhammet Balta; Projelerin Sayın Başbakan tarafından açıklanması bizler için çok önemliydi. Başbakanımız 2023 vizyonu ile Trabzon’u buluşturmak için bizler daha önce özellikle STK’lar ile yaptığımız toplantılarda Trabzon Halkının beklediği ve özlediği projeler vardı. Bizlerde bunları bu süreçte çok iyi bir şekilde hazırladık. Sayın Başbakanımıza sunduk ve kendileri de projelerimizi açıkladı. Hızlı tren, özellikle yeni hava alanının yapılması, şehir hastanesi, güney çevre yolu, ikinci devlet üniversitesi Trabzon için çok önemli projelerdi. Mitingin en önemli göstergesi bunlardı. Esasında siyaset insanlar için yapılır. Bizlerde milletvekilleri olarak Trabzon için çok çalışacağız diyoruz. Trabzon’u 2023’e hazırlayacağız diyoruz. Bunları Başbakanımızın miting alanından duyurması bütün Türkiye’ye ye duyurması ile birlikte bizimde elimizi güçlendirdi. Sayın Cumhurbaşkanımızın Trabzon’un her noktasında yapılan hizmetlerde imzası varsa şimdide Sayın Başbakanımızı yeni projeleri sahiplendi. Hem Vakfıkebir hem de Şinik Organize sanayi Bölgelerini harekete geçirmek için alt yapıları hazırlanmış, hem işsizlik hem de istihdam konusunda önemli çalışmalar yapacağız. İlçelerdeki projelerimizde var. Büyük projeler hazırlandı. Onlara da müjdelerimiz var. Bu projeleri gerçekleştirdiğimiz zaman Trabzon’u çok güzel günler bekliyor” dedi.

“MUHALEFETİN PROJESİ YOK”
Diğer partiler Trabzon’a yapacaklarını ortaya koymuyorlar sadece eleştiriyorlar ama biz hem Trabzon’a yaptıklarımızı hem de yapacaklarımızı anlatıyoruz diyen Muhammet Balta sözlerini şöyle sürdürdü: “ Bir siyasi parti temsilcisi yapılan yolsuzluklardan bahsediyor önce onlar kendi mazisinde neler yaşadıklarına bakmaları lazım. Biz toplumu ve Trabzon’u germeden, siyasetin bir düşmanlık aracı olmadığını göstererek hem yaptıklarımızı hem de yapacaklarımızı anlatmaya devam edeceğiz. Sorumluluğumuzu biliyoruz. Tek başına iktidarız ve ülkeyi yönetiyoruz. Bu anlayış ve sorumluluk duygusuyla hareket edeceğiz. Hem Türkiye’de anayasayı değiştirecek çoğunluğu elde edeceğiz, hem de Trabzon’da 6–0 yapacağız”