Vatandaşa hizmette 3.  dönemi olan Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, ustalık döneminde de farklılığını ortaya koydu

Yomra Belediyesi 30 bin ton asfalt ve 15 bin metre küp betonlama yaparak birçok il belediyesinin yapamadığını yaptı. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, vatandaşa hizmette 3. dönemlerinde olduklarını belirterek, “Çıraklık ve kalfalık dönemlerinin ardından vatandaşlarımızın takdiri ile birlikte ustalık dönemine geçtik. Bundan önceki yıllarda olduğu gibi ustalık dönemimizde de adımızdan söz ettirmemiz gerekiyordu. 

Biz ne söz vermiştik vatandaşımıza? 

İlk yılımızda hiçbir mahallemizde ana alterler olmak üzere 1 m2 bile stabilize yol kalmayacak. Peki, biz ilk 6 ayda ne yaptık? 24 mahallemizin 20 sinde 30 bin ton asfalt ve 15 bin metre küp betonlama yaptık.  Bitti mi peki, tabi ki bitmedi. Bundan sonra ki süreçte yaptığımız ham yolların da asfaltını ve betonunu döküp vatandaşımızı çamurdan, araçlarını kırılmaktan kurtaracağız. Durmak yok asfaltlamaya ve betonlamaya devam” diye konuştu.