Trabzon ve Türkiye gündeminin değerlendirildiği toplantının başında yaklaşan bayram nedeniyle Tüm islam aleminin ramazan bayramını kutlayan Karan şunları söyledi.


Değerli basın mensupları, Türkiye son günlerde tehlikeli sulardan geçmektedir. Türkiye tarihinde ilk kez bir milletvekili terror örgütleri tarafından kaçırılmıştır. Bu olağanüstü durum nedeniyle CHP TBMM’yi olağanüstü toplantıya çağırmış, fakat yeterli çoğunluk ..kaynak 61saat.com.. sağlanamadığı için toplantı gerçekleşmemiştir. Bakınız son bir ayda 25 mehmetçiğimizi toprağa verdik. Türkiye kan ağlarken, analrın gözyaşı dinmezken bakıyoruz AK Parti’nin genel başkan yardımcısı eskiden bakanlık yapmış Hüseyin Çelik “3-5 Mehmet öldü diye meclis mi toplanır? Şekilnde bir açıklama yapacak kadar gaflete düşmüştür.

Şehit olan evlatlarımıza bakın, ailelerine bakın. Hep gelir düzeyi az olan gariban vatandaşlarımızın evlatları şehit oluyor neden?





Değerli arkadaşlar siz hiç bugüne kadar bir siyasetçinin, bir milletvekilinin oğlunun güneydoğuda şehit olduğu haberini aldınız mı?


Bu nedenle Hüseyin Çelik’e katılmıyoruz kendisini özür dilemeye davet ediyoruz.


TBMM’YE GELMEYEN HABUR’UDA OSLO’YUDA UNUTMADIK

Sadece içeride değil, Türkiye dış politikada da çıkmaza sürüklenmekte, yanlış tarafta yer almaktadır. ..kaynak 61saat.com.. Suriye’de yanan ateşin evimize sıçraması yakındır. akınız Suriye’de yaşanan savaşın finansörü yine müslüman halkın hakim olduğu Katar’dır. Bu da çok düşündürücüdür.

Mehmetçiklerimiz için TBMM’ye gelmeyenler, Habir’de teröristlerin ayağına mahkemelerin getiren, Osla’da terror yandaşları ile görüşen kişilere zemin hazırlayanlardır.

FINDIK ÜZERİNDEKİ GİZLİ EL

Fındık üzerinde Ak Parti’nin siyaset yaparak üreticileri mağdur ettiğini de açıklalyan Karan, “Ağustos ayı fındık ayıdır. Bugün fındık toplanmış neredeyse patosa girecek. Hala fiyat belirlenmemiş. Giresun Milletvekili Nurettin Canikli’nin bir açıklamasını okudum. ..kaynak 61saat.com.. Fındıkta 10 yıldır gizli bir el olduğunu söylüyor. 10 yıldır iktidarda olan kim Sayın Canikli. Siz değilmisiniz. Bu kirli eller sizin bildiğiniz eller değil mi. Bu gizli değil kirli bir eldir Sayın canikli ve bu ellerin kimler olduğunu sizzler çok daha iyi bilmektesiniz.

Şimdi utanmasalar fındığın fiyatını 2 Tl açıklayacaklar. Ama korkuyorlar, çünkü millet fındığını toplamaz ise alivre satış yapan fındık tüccarları zora girer. İktidar yansılı tüccarlar zora girer.

Bugün fındık fiyatı 7 TL’den aşağı olmamalıdır.

Ama malesefe Türkiye’de 10 tüccarın eline bırakılan fındık üreticisine çile çektirilmektedir.

KAYIP BAŞKAN SÖZÜNDE DUR

Açıklamalarında Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nuda eleştiren Karan, “Kayıp başkan verdiğisözlerin arkasında kayboldu. Hani 5 bin kişiye istihdam sağlayacaklardı ne oldu? Nerede Güney Çevre yolu. Seçimde bas bas bağırdılar Trabzon’a raylı system döşeyeceğiz diye. Seçimin hemenardından rantüabl değil deyip bu yatırımdan vazgeçtiler. Bu ne kadar inandırıcı. 61 projeye bakın hepsi duruyor. Çömlekçi’ye daha kazma vurulmamış. Başkanın görev süresi bitti. Hala Trabzon’a teleferik yapacak.,

Doğalgaz nerede hala gelmedi. Trafik sorunun çözdük diyorlar Trabzon’da 100 metre yolk at etmek için artık yarım saatimiz yollarda geçer oldu.


Sayın Belediye Başkanı sözlerinin hiçbirini yapmamıştır ve yapma şansı yoktur. Ben 5 bin kişiye verilen iş vaadinin Trabzon’un Bakanı Erdoğan Bayraktar ve Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu tarafından yerine getirilmesini istiyorum” ifadelerini kullandı.


Yoksa ilçelerde kapanan kamu kurumlarının ardından daha çok ağıtlar yakarız.

İlçelerdeki kamu kurumları kapatılmamalı. O kurumlar o ilçelerin markaladır. Kamu kurumu olmayan ilçelerde bakarsınız yarın başka şeyler olabilir. Başbakan Tayyip Erdoğan bir gün kalkar da nüfusu 10 binin altına düşen ilçeleri kapatırsa ne yapacağız.


Eğer TBMM’yi terror örgütüne Oslo’da devlet adına

Devlet adına Habur4da teröristleri