CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Trabzon milletvekili adayı Avukat Haluk Pekşen'e destek vermek için 2. kez Trabzon'a geldi.
Sabah saatlerinde Trabzon Havalimanı'nda Pekşen ve partililerce karşılanan İnce, daha sonra Haluk Pekşen ile birlikte Trabzon Maçka yolu üzerinde bulunan Karayolları 105. Şube Şefliğ'ine uğrayarak işçilerle görüştüler. İkili daha sonra Maçka, Akçaabat veYomra'da ilçelerinde coşkulu kalabalık karşısında miting yaptılar. Mitinglere CHP Trabzon milletvekili adayları Ali Türen Öztürk, Ahmet Kaya, Murat Özçilingir, Yavuz Karan ve Mustafa Aydın da katıldı. Maçka,Akçaabat ve Yomra'da coşkulu kalabalığa hitap eden adaylar halkın yoğun ilgisinden memnun kaldıklarını belirtti.
CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Türkiye'de yaşayan 77 milyon insanın kendilerine kaynak nerede diye hesap sorabileceklerini ancak AK Parti'nin soramayacağını belirterek "13 yıldır milletvekiliyim en sert konuşmaları da yaptım. Haluk Pekşen benim avukatım, yaptığım sert konuşmalardan dolayı birçok kez beni mahkemelerde savundu. Ben ona güveniyorum" dedi.