AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Müminhan Bilgin bir adaymış gibi seçim çalışmalarını desteklemeye devam ediyor.

Partinin saha çalışmalarına katılarak adaylar ile birlikte esnaf ziyareti ve mahalle buluşmalarında yer alan Bilgin son olarak, AK Parti’nin Trabzon’da gerçekleştireceği projelerle ilgili düşüncelerini dile getirdi.

ONLAR KONUSSUN BİZ YAPACAĞIZ

Trabzon’da AK Parti milletvekili adaylarının bir lansman ile açıkladığı muhteşem projelerle şehrin vizyonunun değişeceğini belirten Müminhan Bilgin, “Trabzon’da günlerdir beklenen projeleri Sayın Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu Trabzon Meydan’ında vatandaşımıza müjdeledi.

Bu projeler şehrimizin ihtiyaç duyduğu olmazsa olmaz projeleridir.  Aylardır yaptığımız saha çalışmalarında esnafından STK temsilcilerine kadar herkesin görüşü alınarak hazırlanan dev projeler ile Trabzon sadece Türkiye’nin değil Dünya’nın dikkatlerini üzerine çekeceği bir şehir olacaktır.

Trabzon- Erzincan demiryolu, Güney Çevre Yolu, yeni Havalimanı ve Orta Asya’nın en büyük limanı ile şehrimiz lojistik bir üs haline gelecek ve bu ulaşım kanallarıyla Dünya’nın stratejik önem taşıyan nakil hatlarına bağlanacaktır.  Şehrimiz böylece ticaretin ve sanayinin merkezi haline gelecektir.

2. Üniversite ile KTÜ araştıran geliştiren bir bilim yuvası haline gelecek yeni üniversitede şehrimizin bir üniversite kenti olmasını sağlayacaktır.

Sporun başkenti olan şehrimizde futbolun mabedi olan Yavuz Selim sahamız korunacak, Hüseyin Avni Aker Stadyumu yerine muhteşem bir şehir meydanı ile şehrimiz nefes alacaktır.

Akyazı Spor Kompleksi bitirilerek şehrimize 41.000 kişilik muhteşem bir tesis kazandırılırken yanındaki 300 dönümlük alana inşa edilecek şehir hastanesi ile sağlıkta bölgenin lideri olan Trabzon Orta Asya ve Kafkasya’nın da sağlık üssü haline gelecektir.


Bu önemli projelerin yanında 18 ilçemiz için hazırlanan lokal projelerde ilçelerimizin yatırım ve kalkınmada büyük bir atağa geçmesini sağlayarak her bir ilçenin kendi yatırımları ile bir çekim merkezi haline gelmesine imkan kılacaktır.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Sayın Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun altında imzası bulunan bu dev projeler 7 Haziran seçimlerinde meclise taşıyacağımız başta Trabzon'da takım kaptanımız Milletvekili adayımız Süleyman Soylu,  Muhammet Balta, Ayşe Sula Köseoğlu, Adnan Günnar,  Nihat Tosun ve Salih Cora ile en kısa sürede hayata geçirilecektir.

Bizde bu projelerin gerçekleşmesi noktasında üzerimize düşen her türlü sorumluluğu şehrimiz adına üstlenmeye hazırız.

Trabzonlu vatandaşlarımız AK Parti kadrolarına ve ihtidarına bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada destek verecektir ve dev projelerin hayata geçmesine onlar da katkı sağlayacaktır.

Halkımız da biliyor ki birileri hep konuşur, ama AK Parti icraatlarıyla yaptığı hizmetler ile hep takdir görür, destek görür. Bu dönemde de onlar yine konuşsun biz Trabzon’a 3 Trabzon daha katarak hizmetlerimize devam edeceğiz.