MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Okul Sporları Futbol Dünya Şampiyonası'nda dünya şampiyonu olan Trabzon Erdoğdu Anadolu Lisesi'ni tebrik etti.

İŞTE O AÇIKLAMA

"12-20 Nisan 2015 tarihleri arasında Guatemala'da düzenlenen, Okul Sporları Futbol Dünya Şampiyonası'nda (ISF) ülkemizi başarıyla temsil eden ve final maçında Brezilya temsilcisini yenerek dünya şampiyonu olan Trabzon Erdoğdu Anadolu Lisesi’ni en içten dileklerimle kutluyorum.
Trabzon Erdoğdu Anadolu Lisesi Futbol Takımı elde ettiği tarihi başarıyla göğüslerinde taşıdıkları Ayyıldızlı Al Bayrağı en yükseğe çıkartmış ve milletçe göğsümüzü kabartmıştır.
Okul Sporları Dünya Futbol Şampiyonalarında Trabzon Lisesi’nin daha önce elde ettiği başarıya, Erdoğdu Anadolu Lisesi’nin eklediği bu yeni başarı; ülkemizde futbolun beşiği olan Trabzon için ayrı bir gurur vesilesi olduğu gibi, Türk gençliğinin de ufkunu açan bir örnek teşkil etmiştir.
Türk milletine yaşattıkları milli sevinç dolayısıyla Trabzon Erdoğdu Anadolu Lisesi’nin tüm sporcu, teknik heyet, öğrenci ve yönetici kadrolarını bir kez daha ayrı ayrı tebrik ediyor, bu vesileyle kadirşinas Trabzonlulara selam, sevgi ve muhabbetlerimi sunuyorum." 

Öte yandan MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın'da Dünya Şampiyonu Erdoğdu Lisesi'ni kutladı.
Açıklamalarında şu ifadelere yer veren Aydın" Dünya Şampiyonu olan,Trabzon ve Türkiye'nin gururu olan; Erdoğdu Lisesi'ni hönülden kutluyorum. Göğsünüzdeki ayyıldız'ı en yükseğe çıkarttığınız için; selam size,sevgi size,muhabbet size. Tam bir destan yazan ve bize bu milli sevinci yaşatan Şampiyonlara selam olsun" dedi.