AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Dr. Adnan Günnar, seçim çalışmaları kapsamında Akçaabat Muhtarlar Derneğini ziyaret ederek, dernek başkanı Eyüp Gedikli ve muhtarlarla bir araya geldi.

Sıcak bir ortamda görüş alışverişinde bulunan Ak Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Dr. Adnan Günnar, muhtarları da çok önemsediğini belirterek, mahallelerde yaşanabilecek sorunları ise muhtarlarla yapacağı ikili görüşmelerle çözüme kavuşturacağını ifade ederek “Biz, siyasetçilerinde asli vazifelerinden bir tanesi de muhtarlarla bir olup dertlerine, sıkıntılarına onlar adına çözüm bulmaktır. Bizim konuşmamızdan ziyade esas olan, sizin isteklerinizi, temennilerinizi, önerilerinizi almaktır. Dolayısıyla bu tür toplantılarda arkadaşlarımızın görüş ve düşüncelerini öncelikli olarak almak isteriz. Ancak, şunu da ifade etmek isterim ki, bir hemşeriniz olarak, Trabzon’un en büyük ilçesi Akçaabat’ta Akçaabatlılık bilincinin yerleşebilmesi için birlikte hareket etmeliyiz. Burası birlik ve beraberlikteki en önemli unsur ve yaklaşım tarzı bu olmalıdır. İl Başkanlığı görevimde siz değerli muhtarlarımızla çok güzel çalışmalarda bulunduk. Nasip olur milletvekili olursak sizlerin her alandaki sorunlarının takipçisi olup ve sorunları çözmek için elinden gelen bütün çabayı sarf edeceğim” dedi.
Akçaabat Muhtarlar Derneği Başkanı Eyüp Gedikli ve yönetim kurulu üyeleri de, yapılan ziyaretten dolayı Adnan Günnar’a memnuniyetlerini dile getirerek, çıktığı bu yolda başarılar dilediler.