ZİRAAT MÜHENDİLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

Seçim çalışmalarını sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek sürdüren AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Dr. Adnan Günnar Ziraat Mühendisleri Odasını ziyaret ederek oda başkanı Yahya Çavdar ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Burada bir konuşma yapan Günnar " Türkiye’nin şu anda kabuk değiştiriyor dolayısıyla yeni Türkiye adı altında hakikaten yeni bir Türkiye inşa ediliyor.  Bu nedenle 7 Haziran seçimleri, hayati önem taşıyor. Türkiye Cumhuriyeti’nin geleceğine yön verecek kadrolar 7 Haziran seçimlerinde Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde görev alacaklar. Bu görev alacak kişilerin seçiminde çok titizlikle davranılıyor. Daha ehliyetli, daha liyakatli, bilgisi becerisi, donanımı olan, ufku açık insanlara ihtiyaç var. Biz de kendimizi bu şablonun altında görüyoruz. Gerek devlet adabı, gerek devlet ahlakı, görgüsü, tecrübesi, bürokrasiyi, devlet idaresini çok daha iyi biliyoruz. Yeni Türkiye ile yeni Trabzon’un inşasında siz değerli ziraat mühendislerimizin destek ve dualarıyla ben de naçizane katkıda bulunmak istiyorum “ dedi.

 HARİTA MÜHENDİLERİ ODASINA ZİYARET

AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Dr. Adnan Günnar daha sonra Harita Mühendisleri Odası Trabzon Şubesini ziyaret ederek Oda başkanı Doç. Dr. Recep Nişancı ve yönetim kurulu üyeleri ile fikir alışverişinde bulundu. Burada da bir konuşma yapan Günnar şunları söyledi:  “STK’lar meslek odaları ve derneklerimiz problemlerin çözümü noktasında katkı sağlarlar. Bu görevlerinin tamamını da fahri olarak yaparlar. Dolayısıyla bana göre çok ulvi bir görev yaparlar. Trabzon’’da ki STK’ları, meslek odalarını ve derneklerimizi ben yakinen biliyorum. Bende il başkanlığı görevim öncesinde  Diş Hekimleri Odasında başkanlık görevinde bulundum. Onlar her biri ayrı ayrı dallarında birer markalar. Trabzon’un dertleriyle dertlenirler, sevincini birlikte yaşarlar, sevincini paylaşırlar. Dolayısıyla sizlerin görüşleri ve fikirleri bizim açımızdan çok önemli.  Önemli olan bir ortak alıl oluşturabilmektir. Sorunları Ortak akılla çözmenin çok daha sağlıklı sonuçlar doğuracaktır. Ortak akıl ve istişareyi her zaman önde tutmaya devam edeceğim. Birbirini anlayan, dinleyen ve her konuda asgari müşterekte birleşirsek başarılı oluruz.  Maksat; Trabzon’u kalkındırmaksa gerisi teferruattır. Amacımız ‘Biz’ olup Trabzon’umuzu 2023 vizyonuna, uygun noktaya taşımaktır. Mücadelemiz budur.”

 ÇAVDAR VE NİŞANCI’DAN GÜNNAR’A BAŞARILAR DİLEĞİ

Her iki oda başkanı Yahya Çavdar ve Doç. Dr. Recep Nişancı’da Trabzon’umuz ve ülkemizin gelişmesi için inşallah sizlerle beraber çalışacağız. Sizlerin bize vereceği destekle bu kadim şehrimizi kalkındıracağız ve ortak bir akıl üreteceğiz. Sayın Günnar’ın Trabzon için önemli bir isim olduğuna inancımız tamdır. Milletvekilliği yolunda kendisine başarılar diliyoruz” diye konuştular.