Saadet Partisi (SP) Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dursun Ali Düzenli, Dernekpazarı adayı Recep Yakuphan’la birlikte Dernekpazarı’nda esnaf ziyaretinde bulundu.

Gördüğü ilgiden memnun kalan Dursun Ali Düzenli gazetemize çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. Düzenli: “Trabzon’da  Dernekpazarı da Milli Görüş sinyalleri veriyor. Trabzon’un en büyük sorunu  hızla devam eden göç ve işsizliktir. Göçü önlemenin en iyi yolu da işsizliği ortadan kaldırmakla olur. Trabzon’umuz Milli Görüş Belediyeciliği ile birlikte hizmet görecek.  Trabzon’umuza Güney Çevre yoluyla birlikte iş sahaları oluşturacağız. Yapılan bu yolun çevresinde büyük bir organize sanayi sitesi yapacağız. Burada binlerce kişiye iş imkanı sağlayacağız. Bizlerde bütün halkımızın teveccühü ile Trabzon’u ayağa kaldıracağız ”dedi.

Organize sanayi alanları, fabrika alanlarını çoğaltmayı planladıklarını belirten Düzenli: “Üstünde altında konut alanları olacak. Yeni bir proje ile 3 adımı birden atarız. Bir Trabzon Güney’e açılır, Sarp’tan, Samsuna bütün illerde güneye açılmış olur. Fazıl Çelik hocayı biliyorsunuz, defalarca belirtti. Mühendis olduğum için anlayabiliyorum. 35 yıllık bir mühendis olarak ne söylediğini biliyorum. Aşağıdan, sahilden dolgu olarak geçen yolun 3/1’i kadar maliyet. Maliyet yok ki. Bu yolu GAP’a, Kafkasya’ya bağlayacağım. O zaman İstanbul’a mı gider fabrika yaparsınız Trabzon’a mı? Tabi ki Trabzon’a yaparsınız. Bu da Trabzon’dan gem göçleri hem de işsizliği önler” şeklinde konuştu.