AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Erdem Sürmen; Trabzonspor taraftar gruplarından olan Trabzonlu Gençler’i ziyaret ederek gençler ile istişarelerde bulunmaya devam ediyor.
Sürmen, Trabzonlu gençlerin  her şeyin farkında olduğunu belirterek, " Gençlerimiz Türkiye’de yapılan hizmetlerin farkında ve bu hizmetlerinde AK Parti sayesinde olduğunu biliyor. Türkiye’de gençler üzerinden yapılmak istenen olaylar Trabzon’da hep geri tepmektedir bu durum gençlerimizin artık Güçlü Türkiye Güçlü Trabzon istediğinin farkındayız biz de Trabzon’da yaşayan siyasi parti ayrımı yapmaksızın gençlerimizin yanında olacağımızı söylemekten ve yapmaktan gurur duyuyorum" dedi.
Çalışma azmimi sizin gibi dinamik gençlerden alıyorum diyen Sürmen, "Haziran ayında yapılacak genel seçimleri üzerimizdeki ölü toprağı atma vakti olacak, Yeni bir Anayasa, Başkanlık Sistemi ile Hedef 2023 doğrultusunda emin adımlar ile ilerleme noktasında gençlerimize güveniyoruz, sizler artık her şeyin farkındasınız  ve bu konular hakkında fikirlerinizi beyan ediyorsunuz bizler ise sizlerin görüşlerini alarak Allah nasip kısmet eder seçilirsek sizlerin görüşlerini meclise taşıyacağız ve yapılma imkanı olan projelerinizi birlikte yapma noktasında hareket edeceğiz" diye konuştu.

Trabzonlu Gençler Başkanı Mehmet Fındıkçı ise; Türkiye’de yapılan hizmetleri biz taraftar grupları olarak yakından görüyoruz ve gurur duyuyoruz. Doğusundan, batısına, kuzeyinden, güneyine Trabzonspor’umuzun  peşinden gidiyoruz ve buralardaki diğer taraftar grubu arkadaşlarımız ile sohbet etme fırsatlarımız oluyor bunların en güzellerinden biri de Şanlıurfa’da Fenerbahçe karşısında kazandığımız Türkiye Kupası ile taçlandığını söyleyebilirim. On beş sene önce bana söyleseydiler ki Güneydoğuda Fenerbahçe ile Türkiye Kupası final maçını oynayacaksınız, ben bu duruma tereddütlü bakardım fakat Şanlıurfalı kardeşlerimize çok teşekkür ediyorum bizleri evimizde gibi ağırladılar  ve bu kardeşlik bağımızı güçlendirdi. Diyarbakır’da Trabzonsporlu arkadaşlarımız çok fazla Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu’da çok fazla Trabzonspor taraftarı var bunlar  bizlerin göz bebeğidir onlara teşekkür etmek yetmez iyi ki varlar" dedi.
Sürmen’in ziyaretinden  ötürü memnuniyetini dile getiren Jan Marie Paff (Mehmet Fındıkçı); bizler sizi tanıyoruz ve biliyoruz Trabzon’a yapmış olduğunuz hizmetleri yakından biliyoruz. Allah nasip kısmet ederse sizi de Trabzon’da vekil görmek bizleri mutlu eder, diyerek sözlerini tamamladı.
Sürmen, ziyaret sonrası Trabzonlu Gençler Taraftar Grubu ile hatıra fotoğrafı çekildi.