Temayül öncesi Trabzon’da tüm teşkilatın toplantılarına katılan ve teşkilat ile hemhal olan , Sürmen çalışmalarını ise İstanbul’da sürdürüyor. Geçen hafta İstanbul’da Gaziosmanpaşa Derneği ile yemekte bir araya gelmiş ve desteklerini almıştı. Bugün ise 21 soy isimden oluşan ,  İstanbul Sürmene Çavuşzade Kültür ve Yardımlaşma Derneği ile yemekte bira araya geldi ve desteklerini aldı.

AK Parti Sürmene Gençlik Kolları Kurucu İlçe Başkanı olarak 2001 yılında siyasete başladığını belirterek, “2007 yılında AK Parti Trabzon İl Gençlik Kolları Başkanlığı devamında AK Parti Gençlik Kolları MKYK Üyeliği ve AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundum. Gençlik kollarında yaş haddimin dolması ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın danışmanlığını yaptım” dedi.

Trabzon’da Ak Parti’den aday adaylığını açıkladıktan sonra sürekli teşkilatları ziyaret ettiğini belirterek, “Bugünlere teşkilatlarımızın özverili çalışmalarıyla geldik, bir olduk, birlik olduk, birlikte büyük Türkiye olduk. Tabi ki partimiz ilk kurulduğunda bize inanmayan çok kişi oldu. Kurucu Genel başkanımız Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a inanarak yola çıktık. Zor günlerdi, hamdolsun ki halkımız; adaletten, erdemli siyasetten, güçlü Türkiye’den yana oldu ve partimizi kısa sürede iktidara taşıdı. Şu an halkımız AK Parti’ye aynı desteği vermeye devam etmektedir. Partimizin kurucusu Sayın Cumhurbaşkanımız gençlerin hep siyaset arenasında ilk 11 olması gerektiğini ifade etmişti. Bizde siyasete 18 yaşında başladık. Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın gençliğe verdiği önemi bildiğimizden bu kutlu yola çıktık. AK Parti’nin hizmet odaklı siyaset anlayışında, bir yerlere talip olmak değil, verilen görevi layıkıyla yerine getirme düsturu önemlidir” diye konuştu.