TV8 ekranlarında Serhat Ulueren'in sunumuyla ekranlara gelen 'Telegol' programına dün gece futbol yorumcusu Erman Toroğlu'nun sözleri damga vurdu. Yedi sülalesinin CHP'li olduğunu dile getiren Toroğlu bir dahaki seçimlerde 'CHP'ye bırakın oyu günahımı bile vermem' dedi.

"ERDOĞAN NASIL YAPIYOR BU İŞİ"

Toroğlu AK Parti'ye ve Başbakan Erdoğan'a övgüler düzdü. "Şuanda yüzde 50 oy almış bir Başbakan var. Diyorlar ki bu adam nasıl yapıyor bu işi.. Adam Alex olayını takip ediyor. Ne zaman gideceksin diyor gönlünü alıyor. Kovalıyor bazı şeyleri Başbakan abi bunu yapan. Alex'i herkes seviyor. Fenerbahçelisi, Beşiktaşlısı.. Başbakan bunu yapıyor." diyerek Başbakan'ın Alex'i aramasına destek verdi.

"ERDOĞAN ALIR GÖTÜRÜR KILIÇDAROĞLU NAL TOPLAR"

CHP liderini eleştiren Erman Toroğlu, "Kılıçdaroğlu da Aziz Yıldırım'ı ziyaret ediyor. Forma hediye ediyor. Tebrik ederim ben onu. Erdoğan ile Kılıçdaroğlu arasındaki makasın açılma sevebi bunlardır işte kardeşim.. Birisi alır götürür birisi nal toplar." dedi.

"CHP'YE GÜNAHIMI VERMEM"

Geçen CHP'ye ve Kılıçdaroğlu'na oy verdiğini söyleyen Toroğlu, eleştirilerini böyle sürdürdü: "Benim sülalem CHP'li.. Ben geçen seçim CHP'ye rey verdim. Bu seçim rey mi günahımı vermem. Aziz Yıldırım'ı ziyaret ettiği için değil. Sen toplumun yararına hareket edeceksin. Ben Kılıçdaroğlu'nun toplumun yararına hareket ettiğini düşünmüyorum. Bir Başbakan çıkıyor ne yapıyor, muhalafet lideri ne yapıyor nal topluyor.