Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, BDP milletvekillerinin terör örgütü mensuplarıyla buluşmasını "Malumun ilanıdır, Türkiye gerçek yüzlerini bir kez daha görmüştür" diye değerlendirdi.

Yunanistan'da Batı Trakya Türkleri ile biraraya gelen Bekir Bozdağ yurda dönüşünde Atatürk Havalimanında gazetecilerin konuya ilişkin sorusunu cevaplandırdı.

Bozdağ, "BDP ile PKK'lıların buluşması malumun ilanı olarak benim gördüğüm bir husustur. Bilinen bir gerçek bu, herkesin bildiği. Bir de kamuoyunun önünde görüşmüş olmaları farklı bir sonuç doğurmaz. Zaten terör örgütünün tertiplediği pek çok eylemin içerisinde en önde BDP'li Milletvekillerini Türkiye görmeye alıştı. Muhabbetleri bol olsun. Zaten boldu, bir eksikliği yoktu. Şimdi bunu aleni bir şekilde kamuoyunun önünde de göstermiş oldular. Türkiye gerçek yüzlerini bir kez daha görmüş oldu" dedi.

Bekir Bozdağ, Batı Trakya'ya gerçekleştirdiği ziyaretin büyük bir coşkuyla geçtiğini söyledi.

Bozdağ, "Oradaki soydaşlarımızla iki gün birlikte olduk. Kardeşlerin kardeşleri ağırlaması nasılsa öyle bir havada geçti. Büyük bir coşkuyla heyetimiz orada karşılandı. Bayramlaştık bayram namazını birlikte kıldık" dedi.