Trabzon’da bir yayın evi tarafından Hamamiza İhsanbey Kültür Merkezi’nde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile organize edilen Kukla Tiyatro gösterisi büyük ilgi gördü. Çocukların velileri ile beraber katıldığı gösteriye Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon Belediye Meclis Üyeleri ile kurum müdürlerinin yanı sıra Trabzon İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmail Kansız’da katıldı.
Keyif dolu anların yaşandığı organizasyonda salon çocukların ve büyüklerin kahkahaları ile çınladı. Gösteri sırasında sahnede tiyatroculardan biri çocuklarla, eskiden küçüklerin sıklıkla oynadığı ancak teknolojiye yenilen oyunlardan deve-cüce’nin bir benzerini oynadı.

ÇOCUKLAR GİBİ ŞENDİLER
Sahnedeki sanatçının eller havaya, eller kulaklarda, eller burunda şeklindeki talimatlarına uyan çocuklar eğlenceli vakit geçirirken bu komutlara protokolde uyunca ortaya renkli görüntüler çıktı.
Trabzon Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu’nun yanı sıra protokol üyeleri de komutlarla beraber ellerini havaya kaldırdı, burunlarına götürdü ve kulaklarını tuttu.
Ancak komutlar hızlı bir şekilde verilince kimi protokol üyelerinin zorluk çektiği görülürken Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu ve beraberindekiler kendilerini gülmekten alamadı. Protokol üyelerinin de çocuklar gibi şen olduğu etkinlik bir kaç bölüm halinde yapıldı.



Sahnede sanatçıların verdiği talimatlarla hareketleri yapan protokol üyeleri; fotoğrafta görüldüğü gibi bazen hepsi farklı hareketler yaptı...



Başkan Gümrükçüoğlu, hareketleri yaparken çocuklar gibi şendi...



Etkinlikte çocuklar güzel bir gün geçirdi..



Sahnede sanatçının verdiği talimatlara protokol üyeleri de çocuklarla beraber uyarak hareketleri yaparken ortaya ilginç görüntüler çıktı..