Günnar, icazetini tamamlayıp hafız olan öğrencileri tebrik ederken, mahalleye Kuran Kursu kazandıran hayırsever Bayram Halil’e de teşekkür etti.
AK Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar, çalışmalarını Araklı ilçesinde sürdürdü. İlçenin yüksek mahallerinden Yüceyurt Mahallesi’ni ziyaret eden Günnar, burada icazet törenine katıldı. Günnar, “Öğrencilerimizi gösterdikleri özveri ve gayretten dolayı kutluyorum, alınlarından öpüyorum. Bu süreçte ailelerin ve hocaların da büyük fedakarlıkları oluyor. Hepsinden Allah razı olsun. Rabbim icazetlerini hayırlı kılsın” dedi.
Günnar, ,ardından ilçenin Kestanelik ve Kayacık mahallelerinde de vatandaşları bire bir ziyaret etti. Günnar, Araklı programını bitirdikten sonra Arsin Yeşilyalı eski Belediye Başkanı Hüseyin Fidan’ı işyerinde ziyaret ederek bir süre sohbet ettiler.
Günnar, ,Türkiye’nin istikbali için istikrara ihtiyaç olduğunu kaydederek, “Saha çalışmalarında halkımız da istikbali için istikrara ihtiyaç olduğunu söylüyor. Tüm kesimle birlikte top yekün çalışarak ülkemizi istikrara kavuşturacağız inşallah. 4 ayda ülkemizde yaşanan olumsuzlukları milletimiz de gördü. Vatandaşlarımız açıkça AK Parti’ye ihtiyaç olduğunu beyan ediyor. İnşallah 1 Kasım seçimlerinde rekor oy oranı ile birlikte ülkemiz yeniden istikrara kavuşacak, vatandaşları bu düşüncede görmüş olmak bizleri umutlandırıyor. İnşallah, bu beyanlar sandığa aynı şekilde yansıyacaktır ” diye konuştu.