Ak Parti Trabzon İl Başkanlığı yönetim kurulunun dün akşam yapılan rütin toplantısında yine soğuk rüzgarlar esti. Başkan Günnar 2 yönetim kurulu üyesini yönetimden düşürürken, tartışma yaşadığı Muammer Şahin'i de Seçim İşleri Başkanlığı görevinden alarak yerinde 15. yedekteki isim olan Recep Çağılcı'yı getridi. 1 yıldır toplantılara katılmamakta ısrar ettiği öne sürülen Ayhan Hacısalihoğlu ile Çedaş'a çalışan Ayşegün Günaydın'da devamsızlıkları nedeniyle yönetimden düşürüldü. Yerlerine yedeklerden Abdulkadir Birinci, Sebahattin Saruhan atandı. Ak Parti Yomra İlçe başkanlığına seçilen yönetim kurulu üyesi Eyüp Ergan'ın yerine ise Selahattin Şal getirildi. 


İŞTE O TARTIŞMA

Toplantı esnasında Başkan Günnar ile Seçim İşleri Başkanı Muammer Şahin arasında da sert tartışmalar yaşandı. İşte o diyaloglar.

-Muammer Şahin, "Başkanım biz sizden birleştirici, bütünleştirici konuşmalar bekliyoruz. Siz her konuşmasınızda fitne, fesattan bahsediyorsunuz. Biraz daha kucaklayıcı konuşmanız gerekmiyor mu"

-Başkan Günnar, "Biz seni sokaktan aldık, yönetime koyduk."

-Muammer Şahin- "Sayın Başkanım seviyenizi koruyun, siz yokken biz bu partide vardık."

Başkan Günnar'ın sadece Şahin ile değil, aynı toplantıda Ali Faik Hacıoğlu ilede tartışma yaşadığı

BAŞKANIMIZIN PSİKOLOJİSİ BOZULMUŞ

Toplantıda yaşananları doğrulayan Muammer Şahin İl Başkanı Adnan Günnar'ın, merkez ilçe seçimlerinde yaşadığı yıkıcı tablonun hezimetini üzerinden hala atamadığını ve bunu toplantılardaki agresif tavırları ile ortaya koyduğunu belirterek, "Başkanımızın psikolojisi bozulmuş. Aylardır kol kırılır yen içinde kalır mantığı ile sesimizi çıkarmadık. Ben çok sabırlı bir insanım. Sabrettim. Bekledim, düzelir dedim ama olmadı. Tehditler, insanları baskı altına almalar artık dayanılmayacak seviyeye geldi. Bende sonunda patladım. Beni görevden almasına üzülmedim. Şu anda partiden istifa etmeyi düşünmüyorum. Fakat ilerleyen süreçte ne olur onuda bilemeyiz" dedi.

 
YÜRÜTME'DEKİ DİĞER DEĞİŞİKLİKLER
Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Eyüp Ergan'ın görevine Halkla İlişkiler Başkanı Erol Tosun getirildi.
Halkla İlişkiler Başkanlığı'na ise Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem Üçüncü getirildi.
Recep Çağılcı'dan boşalan Ar-Ge Başkanlığı görevine ise Aziz Murtezaoğlu getirildi.