MHP Trabzon Milletvekili aday adayı Hüseyin Kıran çalışmalarına araklıksız devam ediyor. Kıran dün Çaykara, Dernekpazarı, Hayrat ve Köprübaşı ilçe teşkilatını gezdi ve vatandaşla kucaklaştı. Vatandaşlarla tek tek tokalaşan ve sohbet eden Kıran, ilçelerde gönülleri feth etti.

Halktan büyük destek ve sevgi seli gören Kıran, “İlçelerimizde vatandaşlarımız bir araya geldik, esnafla sohbet ettik. Her elini sıktığımız vatandaşımız artık bu kötüye gidişten sıkılmış durumda. MHP'ye karşı büyük bir teveccühü olan vatandaşımız 7 Haziran seçimlerinde bizim yanımızda olacaklarını söylüyor. MHP’de çok büyük bir hareketlenme var. Bunu sandığa yansıtarak çok başarılı bir sonuç alacağımıza inanıyorum. Çünkü gittiğimiz her yerde insanlarımızın gözünde bu ışığı görüyoruz. Türk milletini, Milliyetçi Hareket’in tek başına iktidarında, aydınlık ve umutların yeşerdiği pırıl pırıl bir geleceğe bizlerle birlikte yürümeye çağırıyoruz. Bizler biliyoruz ki; kurtuluş MHP’nin iktidarıdır” ifadelerini kullandı.

“AKP SEÇMENİ BIKKIN”

AKP’ye oy veren seçmende bir bıkkınlık ve kaçış olduğunu savunan Kıran, “Türkiye ve MHP açısından son derece önemli bir seçime giriyoruz. Yolsuzluk, yoksulluk ve yasaklarla mücadele edeceğini, kimsesizlerin kimsesi olacağını iddia eden AKP’nin ülkeyi ve halkımızı getirdiği nokta ortada. Yoksulluk ve yolsuzluk almış başını gidiyor. Halk büyük bir bası altında. Özgürlükler kısıtlanıyor, insan hakları ve demokrasi askıya alınmak isteniyor. Adalet, hak, hukuk denilen kavramların içi boşaltıldı. Bu gidişe dur demek için var gücümüzle mücadele edeceğiz” şeklinde konuştu.