Ortahisar ilçesinde seçim çalışmalarını sürdüren Dr. Hüseyin Örs, kadınlar pazarını ziyaret etti. Burada Pazar sakinleri ile görüşen Örs kadınlara çiçek verdi, sorunlarını dinledi, 7 Haziran seçimlerinde MHP’ye destek olmalarını istedi. Örs’ün Pazarda bulunan kadınlar ile samimi diyalogları gözlerden kaçmadı. 
MHP Trabzon Milletvekili adayı Dr. Hüseyin Örs, pazarda bulunan kadınların işsizlikten şikayetçi olduklarını belirterek “Görüştüğümüz kadınlarımız işsizlikten şikayetçi. Bir çoğu, çocuklarının iş bulamadığını ifade ettiler. Geçinemediklerini söylediler. AKP sözcülerinin pembe Türkiye’si, burada yok. Burada sıkıntı var, umutsuzluk var, çaresizlik var. Burada AKP’nin gidişinin ayak sesleri var.  Görülüyor ki; 7 Haziran’da; AKP’yi gelmemek üzere göndermeye karar vermişler. MHP’nin Türkiye genelinde yükselişi bu pazarda da hissediliyor. AKP gidecek, MHP gelecek”  dedi.
Dr. Hüseyin Örs, yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi: “Konuştuğumuz herkes memnuniyetsizliğini beyan ediyor.  Evlerine bir lokma ekmek getirme uğraşısı içersindeki kadınlarımızın hükümete olan tepkilerini dinledik. Geçim sıkıntısı had safhada. Açık açık iktidardan şikayetlerini dile getiriyorlar. Vatandaşın hükümete güveni kalmamış. Kadınlar pazarındaki durum aynen şöyle özetlenebilir : bir dokun bin ah işit.”