Adım adım kurultaya giden CHP’de genel başkanlığa adaş olan Muharrem İnce için hazırlanan seçim propogandası videosu paylaşım rekorları kırıyor.

CHP Genel Başkan adayı Muharrem İnce seçim çalışmalarını Türkiye’nin her noktasında aralıksız sürdürürken, özellikle görsel, internet ve sosyal medyada da büyük destek görüyor. İnce için hazırlanan tanıtım filmide sosyal medyada paylaşım rekorları kırıyor.

Muharrem İnce’ye Türkiye’nin her yerinden büyük bir destek geldiğini belirten CHP’li Avukat Haluk Pekşen yeni CHP için herkesin üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmesi gerektiğini belirterek, ‘Türkiye'nin her tarafından müthiş bi destek rüzgarı esmeye başlamıştır. Halkın büyük desteği delegeler üzerinde de önemli bir etki yarattığı anlaşılmaktadır.
Uzun zaman önce unuttuğumuz iktidar iddiası yeniden büyük bir coşkuyla önce örgütümüze sonra da halkımızı umutlandırmıştır. Biliyoruz örgütümüze güveniyoruz. İddialıyız yenilmedik bu AKP kabusundan ülkeyi kurtaracağız.

Yola çıktığımız ilk günden beri her geçen gün Halkın ve partililerin ilgisi kurultayda büyük bir coşku selin dönüşecektir.’ ifadelerini kullandı.

İşte İnce için hazırlanan propaganda videosu