Elverişsiz hava şartları dolayısıyla ulaşımın da aksaması, Kılıçdaroğlu'nu yolda bıraktı.

Selvi Kılıçdaroğlu'nu Artvin merkezden Hopa'ya götüren minibüs, yoğun kar yağışının etkili olduğu Cankurtaran geçidinde TIR'ların kayarak yolu kapatması sonucu bir süre mahsur kaldı.

Selvi Kılıçdaroğlu, sabah Artvin'de CHP'li kadınlarla birlikte kahvaltı yaptıktan sonra saat 11.00 sıralarında Artvin Belediyesi'ne ait 08 DA 500 plakalı minibüsle Trabzon'a gitmek üzere yola çıktı.

Ancak yoğun kar yağışının etkili olduğu Cankurtaran geçidinde Hopa'dan Artvin'e giden TIR'ın kayması, yanından geçmek isteyen bir diğer TIR'ın da buzlanma nedeniyle rampayı çıkamaması sonucu yol, ulaşıma kapandı.

Kılıçdaroğlu ve beraberindekiler, minibüste beklerken bölgeye hemen Karayolları ekipleri sevk edildi. Ekiplerin uzun çalışması sonrasında araçlar çekilerek yol, yaklaşık yarım saatlik bir aranın ardından yeniden ulaşıma açılabildi. Kılıçdaroğlu'nun bulunduğu belediye aracı da Hopa'ya hareket etti.

Selvi Kılıçdaroğlu dün Artvin Ahmet Hamdi Tanpınar Kültür Merkezi'nde CHP Artvin Kadın Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Şöleni'ne katılmıştı.