Milliyetçi Hareket Partesi’nin Trabzon Milletvekili adayları aday tanıtım toplantısında konuşan 1. Sıra adayı Koray Aydın hükümeti yerden yere vurdu, AK Parti’lileri kamuoyu önünde ülkede yaşanan gelişmeleri tartışmaya davet etti. 

Aydın şunları söyledi" Aday tanıtım toplantısınında konuşan MHP Trabzon Milletvekili adayı Koray Aydın, “Söyleyeceklerimi dikine söyleyeceğim. Türkiye seçime gidiyor. Saray talimat verdi. Başbakan bir tiyatro oyunu oynar gibi sahneye koydu. Sarayın talimatı neticesinde hükümet kuruyor gibi çalışan Başbakan kendisine verilen görevi yerine getirdi ve Türkiye’yi  seçime götürüyor. Şunu herksin çok iyi bilmesi lazım. Bunun bir perde önü ve perde arkası var.
Koalisyon kuruyormuş gibi yapıp saraya hapsolmuş bir başbakan perde arkasında da bu işi komanda eden yöneten bu seçimden tek başına iktidar çıkaramadım ne olur benim başına neler gelir korkusuyla risk alıp 276’ya tamamlayabilir miyim diyerek kendi geleceği üzerinden Türkiye’nin geleceğine ipotek koymuş bir yapı..  . Siyasetin üzerinde bir vesayet oturttuk. Vesayeti kullandığı parti burada birinci parti çıktı. 

Bu irade Türkiye’de koalisyon kurulmasına izin vermedi. 32 günü tiyatronun birincisi perdesi olarak kullanan siyasi iktidarın Başbakanın CHP’nin bize koalisyon teklif etmedikleri açıklaması gösteresi bir tiyatrodur.  Süreye oynamak zamanı doldurmak. Laf olsun torba dolsun diyerek MHP’ye gelen bir başbakan. 

TÜRKİYE’DE HUKUK VAR DİYENE DELİ MUAMELESİ YAPARLAR

Konuşmasına başlarken bile 4 şartı kabul edemeyeceğini söyleyerek MHP’de koalisyon teklifi kurmayıp destek isteyen bir başbakan. 
Ben azınlık hükümeti kurarsam beni destekler misin teklifleriyle MHP’nin karşısına gelmiş bir başbakanlık portresi 
Şimdi seçime giderken nasıl bir Türkiye var Ekonomimiz felç. İlk 4 yıllık dönemi saymıyorum. Dünyada her yerden para yağıyordu. O dönemde gelişmekte olan ülkeler %11’e varan büyümeler yakaladılar. İkinci dönem 2008 negatif büyüdü partisiyle yaptığı büyümeyle de karşılayamadı.  Ondan sonra her sene kötüye gittik. Türkiye ekonomisi sürekli küçülerek devam etti. Esasa önemli olan
bu vesait sistemi özellikle 3 dönemlerinde Türkiye’de adaletin içine düşürüldüğü durum bir numara. Bir ülkede adalet sistemi çökerse ekonomi dâhil her şey çöker.  Türkiye’nin en büyük iş adamlarına uyduruk yere iş yerlerini aranır. Herkesi korkutma ile hukuk yerlerde sürünür. Türkiye’de kimse hukukun sürdüğünü söyleyemez. Söyleyene deli muamelesi yapılacağından susacaktır. Hiçbir alanda başarılı olamazsınız. Bu yapıyla ile iş güvenlik sorunu da var. Türkiye’nin geleceğini tehdit ediyor. Türkiye’nin bir beka sorunu vardır.  



Türkiye Cumhuriyet tarihin nen kritik döneminden geçiyor. Kim söyledi bunları Cumhurbaşkanı söyledi. Ne olmuş Türkiye’ye dibe vurmuş duvara toslamış. Bu yakınmaları yapan Pazar günü de tiyatro oyununun MHP’yi ayaklar altına aldım diyerek dalga geçen AKP zihniyeti yapmıştır. 
Onlara Trabzon’da dâhil pabucun nasıl olduğunu hep beraber göstereceğiz. Biz normal seçim olarak görmüyoruz. Biz geçen seçim kahvelerde binlerce delili var söylemedik mi açılım dediğiniz şey anaların gözyaşlarının oluk gibi akacağını söyledik. 

Biz haklı olduğumuz için söylemiyoruz. Biz dik duruşumuzu PKK’ya peşkeş çekerek askerinin polisin bile doğuya zırhlı araçlarla gittiği ülkenin vatandaşları bunu hesabını sormalıdır. 
Bizde soracağız. Gelsinler, karışıma çıksınlar, hepsiyle tartışalım. Türkiye’yi içine düşürdükleri durumu açıklasınlar. Ama çıkamazlar ki, cesaret edemezler ki? Buradan hepsine hodri meydan diyorum. Gelin biriniz benimle halkın önünde tartışın